2777
2789
عنوان

میشه بگین به دوستم....+حتما با عکس🤗

850 بازدید | 44 پست

بچه ها میشه عکس دوست نازمو ببینین وبگین بهش میخوره چند سالش باشه،ما باهم تفاهم نداریم،هی خودشو دست کم میگیره😅

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

زود میزاری که برسم دوش بگیرم 😭

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی همه آنلاین و منتظر😂

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   

ک مدرسه ی ابتدایی کنار خونمونه 

الان زنگ تفریحه آهنگ جانم باش آرون افشار رو گذاشتن، بچه ها همه تو حیاط بلند بلند دارن باهاش میخونن و قر میدن 

یاد دوران دبستان خودم میوفتم گریم میگیره😭، دهه ی فجر فقط و فقط آهنگ خمینی ای امام پخش میشد 

منم میرم یکم قر بدم با بچه ها بعد دوش بگیرم😂👋

و اینگونه بود که اسی مُرد

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

ببخشید نتم پریده بود بچه ها

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....