2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست

هر چی باشه مادر شوهرت تا دم در اومده و قدم بزرگی برداشته شما هم برو و خوش برخورد باش جلو جمع آبرو داری کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه یار کشی هست 😂😂

دونفر دیگه قهر کردن به شما چه که نخوای نری 

و مادرشوهرتم مگر 1 سالش باشه که به شما بی محلی کنه چون با پسرش قهره 😐

مثل همیشت باش ..نیاز نیست رفتاری کنی

مگه یار کشی هست 😂😂 دونفر دیگه قهر کردن به شما چه که نخوای نری  و مادرشوهرتم مگر 1 سالش باشه ...

آخه میدونی کلاغا خبر آوردن که همشون میگن تقصیر زنشه و ....

و ما کلا دیگه هیچکدومشون ندیدیم 

مگه یار کشی هست 😂😂 دونفر دیگه قهر کردن به شما چه که نخوای نری  و مادرشوهرتم مگر 1 سالش باشه ...

مادرشوهرم کلا خانوم بدی نیست ولی دختراش عفرینه ان پرش میکنن اگرم بی محلی باشه از سمت اونا میشه

آخه میدونی کلاغا خبر آوردن که همشون میگن تقصیر زنشه و .... و ما کلا دیگه هیچکدومشون ندیدیم 

خواهرانه بهت میگم ..با همون کلاغا اول همه قطع رابطه کن ...آدمهایی که دوبهم زنی میکنن و خبر دیگرانو واسه شما میارن مطمئن باش از شماهم پیش مادرشوهرت بد خواهند گفت ..مدیریت روابطتو دستت بگیر ..اتفاقا برو 

مادرشوهرم کلا خانوم بدی نیست ولی دختراش عفرینه ان پرش میکنن اگرم بی محلی باشه از سمت اونا میشه

شما شخصیت خودتو نشون میدی ..حالا خواهراشم دیدی تو قیافن اصلا اهمیت نده