2777
2789
عنوان

گرفتگی رگ پا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 13584 بازدید | 21 پست

جوراب واريس رو امتحان كن از داروخانه بگير خيلي عاليه 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
از امشب این حالت رو هم حتما امتحان میکنم مرسی

متوحه شدی چطور گفتم؟

|

|

_

خط بالایی ران پا

خط پایینی ساق پا

و خط پایین تر که به شکل افقی هست کف پا هست که باید همونطور افقی بزاری بمونه نباید صاف یا سیخ بکنی کف پاتو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوحه شدی چطور گفتم؟ | | _ خط بالایی ران پا خط پایینی ساق پا و خط پایین تر که به شکل افقی ه ...

آره عزیزم متوجه شدم

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
شاغلم تا برسم خونه میشه ۵ بعدش هم درگیر کار خونه و شام میشم واقعا استراحتم کمه

مواظب باش منم نمیتونستم زیاد استراحت کنم چون یه بچه یساله داشتم که دومیم رو باردار شدم کارای تو خونه زیاد بود 

متاسفانه بعد از ۵ سال الان دیسک دارم 

شما تا میتونی رعایت کن برای سلامتیت مفید عزیزم 

انشاءالله این دوران رو بخوبی بگذرونی و گل پسرت رو سالم بغل بگیری

مواظب باش منم نمیتونستم زیاد استراحت کنم چون یه بچه یساله داشتم که دومیم رو باردار شدم کارای تو خونه ...

مرسی عزیز دلم

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید