2821
2789

ک بعدش تست مثبت بوده و باردار بودید😍😍😍

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اومد ذوق کنم واستون😍

تو اینجور تاپیکا کسی نمیاد همش باید راجب خیانت شوهر و وراجی جاری و خاهر شوهر باشه تا بیان😕😒

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
والا تمام علایم پریودی بود کمر درد سفت شدن سینه ها در زیر شکم وکمی تکرر ادرار 

ببخشید چن روز قبل از موعد سینه هاتون سفت شد؟

بارداری اولم همون لحظه درد سینه هام شروع شد خیلی دردناک بودن و فهمیدم باردارم و درست بود.برا این فسقل خان هم درد سینه خیلی خفیف داشتم و بیشتر تخمدان راستم از روز تخمک گداری تا الان درد میکنه و گاهی با حالت تهوع از گشنگی بیدار میشدم .همش حس میکردم  ی چیزی تو حلقم گیر کرده.خلاصه روز پریود تست مثبت شد

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
ببخشید چن روز قبل از موعد سینه هاتون سفت شد؟

3 یا4 روز مونده به موعد  حتی وقتی جواب آزمایش مثبت رو گرفتم وبه دکتر نشون دادم به دکتر گفتم پس چرا من علایم پریودی رو دارم گفت طبیعیه

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
شما چند روز به موعدتون مونده ؟

3 روز سینه هام درد خفیف داره اما سفت نیس دردش تا زیر بغلمه

صب زودا هم دل ضعفه میگیرم 

چن روز پیشم انگار ک میخام پریود بشم زیر دلم درد میگرفت و ول میکرد

3 روز سینه هام درد خفیف داره اما سفت نیس دردش تا زیر بغلمه صب زودا هم دل ضعفه میگیرم  چن روز ...

خوب پس انشالله که بارداری توکلت به خدا باشه 😍😍😍

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز