2777
2789

من بچه ام ۴۰ روزش هست از بس سینه هام رو می مکید شیرم رو میدوشم و شب هد بهش میدم بخوره  الان امشب سینه نمیگیره و گریه میکنه چه گریه هایی بعد باشیشه بهش دادم خورد راحت تورو خدا کمک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید

ولی خدایی اینجوری شدم😳😨

هی داشتم میگفتم چطوری سیرمیخورن مگه مییشه

🤭

معذرت میخام

تعداد پست های قبلی: 12430                                        💜  تـــــــــــــــــــــــــــــــــــو را دوست می‌دارم💜بی آنکه بدانم تو ضرورتِ منیآب را که می‌نوشیهوا را که می‌بلعینمی‌فهمی جیره‌بندی چه مکافاتی‌ستتنها در نبودِ تو بودکه فهمیدمدوست داشتنِ تومایه‌ی حیات من است 💜💜💜💜💜💜                         

منم بچم تو چله اینطوری بود اما بعدش مقلا دوماهگی سینمم میگرفت از ۴ ماهگی شیشه نگرفت دیگه فقط شیر خودمو میخوره الان که ۱ سالو نیمشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

منم بچم ۴۲ روزشه ،۴۰ روزگیش منم متوجه شدم دیگه به هیچ وجه سینه نمیگیره دیگه بهش شیشه ندادم یه شب کلا بچم نخوابید و گریه میکرد و سینه نمیگرفت ولی تحمل کردم درست شد ولی دیگه بهش شیشه نمیدم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘