2777
2789
عنوان

کد تخفیف دیجی کالام چرا کارنمیکن

224 بازدید | 32 پست

کد تخفیف دارم وقتی میزنم انگار ن انگار چیزی نمینویسه پس کی اعمال میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

منم یه بار زدم هیچ تاثیری تو قیمت نداشت. اسنپ فود میزنی درجا قیمت رو کم میکنه ولی دیجی رو نفهمیدم چجوریه

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه بار زدم هیچ تاثیری تو قیمت نداشت. اسنپ فود میزنی درجا قیمت رو کم میکنه ولی دیجی رو نفهمیدم چج ...

واسه 150به بالاست همه کدهای تخفیف

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

تخفیفاش معمولاواسه کسانیه که تازه عضوشدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اولین خریدتونه؟

بعله البته شوهرم برام فرستاده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

واسه 150به بالاست همه کدهای تخفیف

من زیر ۱۵۰ خرید نکردم تاحالا چون ارسال رایگانه جمع میکنم سبد خرید برن بالا ۱۵۰ یه جا سفارش میدم ولی اعمال نشد

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
بعله البته شوهرم برام فرستاده

همون تخفیف25 تومنی؟

منم اون روز زدم کار نکرد

الان ی کد گذاشته برا سوپرمارکتش 

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
تخفیف چی گرفتی؟

اولین خرید ک شوهرم دعوتم کرده ۲۵ هزار تخفیف