2777
2789

داری مرد میشی .…👶👦🧑🧑‍🦱 داری قد می کشي و من دارم لحظه های مرد شدنت را می‌بینم.

تو دنیای آدم بزرگ ها خیلی خبری نیست پسرم … خیلی زود بزرگ نشو . دلم می خواد تا می تونی از دنیای سادگی و بچگی کیف کنی.

لحظه های قد کشیدنت را میبینم و زندگی می کنم .

تولدت مبارک عزیز دلم. تنها آرزوم اینه که چشات همیشه بخنده و خدا ازت راضی باشه. خداروشکر ک تورودارم تولدت مبارک فرفری جان مامان 🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎊🎊🎊 🎉🎉🎉🎏🎏🎁🎁🎁🎏🎏🎉🎉🎉 🥰🥰🥰😘😘😘💋💋💋❤️❤️❤️😍😍😍🥳🥳🥳🤴🤴🤴🤴🤴🤴

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاان تولدش مبارک  چند سالش میشه؟

ممنون عزیزم 🙏🙏دو ساله

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
انشاالله تولد صد وبیست ساله ش😘😘🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎁🎁

ممنون عزیزم خدا بچه هاتونو واستون حفظ کنه 🙏🙏🙏🎂🥰🥰