2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استاد دانشگاهید؟

استاد اونجوری که نه ،تو دانشگاه فرهنگیان درس میدم 

فقط برای یادگیری یه سری اطلاعات و مهارت های زندگی مشترک عضو شدم !!! قبلا هم عضو بودم و تازه وارد نیستم
این چ حرفیه عزیزم نکنه میخای بری مکه؟؟ 

ن من آینده خودمو گاهی اوقات توی خواب میبینم

نمیدونم چرا برای همین میدونم چه جوری زمان مرگم فرا میرسه

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️

از اینجور تفریحا که به خاطر شرایطم ندارم یعنی هیچ تفریح و تنوعی ندارم ولی خداروشکر پدرو مادرم سالمن همسرم مهربونه دخترای خوشگلم هستن خواهر و برادردم هوامو دارن و یه سری آدمای دیگه که حالمو خوب میکنن

خدایا شکرت... 
منم خیلی دلم میخاد دانشگاه درس بدم هرچند الکی و دانشگاه الکیا ولی نمیدونم باید چیکار کنم

باید ازمون داد ،منم زیاد در جریانش نیستم اما هر دانشگاهی یه جوره استاد شدن توش 

فقط برای یادگیری یه سری اطلاعات و مهارت های زندگی مشترک عضو شدم !!! قبلا هم عضو بودم و تازه وارد نیستم

یه ویلا داشتیم، خیلی دوستش داشتم 

وقتی بچه بودیم پدرم از خرج ما میزد میگفت دارم ویلا میسازم 

ویلاهه تموم شد 

اون منطقه رشد کرد

همیشه فکر میکردم یروز میرم شمال زندگی میکنم، درختا و گلا رو آب میدم

دیروز فهمیدم بابام ویلارو میخواد بفروشه 

شاید سطحی بنظر بیاد ولی تمام رنگشو من زدم، یسری گل هارو خودم کاشتم، پدرم نیازی به پولش نداره ولی داره میفروشه 

دلم خوشه به این کار ها... به این تصمیماتی که از عهده ام خارجه... به امیدهام که ازبین میرن و بجاش امیدهای تازه میان 

گاهی وقتا خدا برام میخواد، گاهی نمیخواد... 

دلم خوشه به خواستن هاش و نخواستن هاش.... 

دلم خوشه که خدا هست... میخواد بگه فقط خودم... نه بابات نه مامانت نه پول نه شوهرت... فقط خودم همه کاره ی تو ام.. 

دلم خوشه ببینم برام چه برنامه ای داره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺