2789
عنوان

سرطان آیا؟!!!!

70 بازدید | 6 پست

سلام ب همه 

من حدود۸ ماهه زایمان کردم ولی خونریزیم قطع نشد و مثل پریودی ادامه داره .کلی سونو و ازمایش دادم هیچیم نبود.ولی زدم تو نت نوشته بود خونریزی ک قطع نشه و غیر طبیعی باشه از علایم سرطان رحمه

وحشت کردم خیلی میترسم.ازمایش سرطان ندادم هنوز 

دکترمم میگ نمیدونم چرا خونریزیت قطع نمیشه میگه من تمام کارایی ک باید میکردمو کردم 

خیلی میترررسم 😢😢😢😢

خدایا شکرت 👨‍👩‍👧‍👦

نه بابا بد به دلت راه نده چيزي نيست 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

اینترنت اگه بزنی علایم سرماخوردگی تهش رو حتما به سرطان ختم میکنه

این استرسای الکی چیه به خودت وارد میکنی؟؟ 

سرطان مگه الکیه هزارتا علایم دیگه داره

تا تقی به توقی میخوره سریع بدترین حالت یه چیزو در نظر نگیرین این مدل فکر کردن پیرتون میکنه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میخوام برم پیش یکی دیگه 

ایشاله هیچیت نیس ولی حتمن برو دنبالش نا علتشو پیدا کنی خب 8 ماه آدم از پا میوفته 

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.

برو دکتر خوب این دکتر چقدر بی تجربه است که میگه نمیدونم. 

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»