2777
2789
عنوان

دلتنگی و بغض

181 بازدید | 15 پست

من امشب حالم خیلی بده دارم گریه میکنم فقط اومدم دلمو خالی کنم. پارسال ۱ مهر که دخترمو ازدست دادم و سقط شد الان دقیقا ۱۶ ماهه گذشته از اون اتفاق دوباره باردار شدم پسرم ۵ ماهه شده اما یه عذاب وجدان عمیقی دارم همش خودمو مقصر میدونم چون بارداریم ناخواسته بود اوایل اصلا براش خوشحال نشدم حتی ازناراحتی گریه هم کردم لیاقت نداشتم نگهش دارم اونم رفت و الان یک سال و نیمه اشک چشمهام خشک نمیشن چکار کنم به آرامش درون برسم.‌چرا من نمیتونم کنار بیام خیلی عمیق غصه دارم ناشکر نیستم اما تا یادم می افته قلبم از شدت غم منفجر میشه برام دعا کنید به آرامش درون برسم

الهی😭😭😭😭😭😭😭الان پیش فرشته هاست

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴تا صلوات برات میفرستم عزیزم انشالله به آرامش برسی 😍😍😢😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

سلام سقط همیشه بد نیست گاهی سقط میتونه دلیل این باشه که جنین ،جنین سالمی نبوده و بدن هر چیز غیر طبیعی و ناسالمی رو پس میزنه پس خدارو شاکر باش که تو نمیدانی حکمت هر فعل و انفعالاتی رو و الان به فکر بچه ات باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام سقط همیشه بد نیست گاهی سقط میتونه دلیل این باشه که جنین ،جنین سالمی نبوده و بدن هر چیز غیر طبیع ...

نه بابا دکتر منو فرستاد امنیوسنتز گفت سنت بالاست ۳۷ سالته اونم دو روز بعد کیسه ابم نشت کرد بعدش کاریوتیپ اومد جنین سالم بود مشکلی نداشت ۱۹ هفته بودم

سلام سقط همیشه بد نیست گاهی سقط میتونه دلیل این باشه که جنین ،جنین سالمی نبوده و بدن هر چیز غیر طبیع ...

اگر مشکل داشت که دیگه ناراحت شدن معنا نداشت اونوقت به نفع خودش بود سقط. مقصر دکتر بود خدا لعنتش کنه

نه بابا دکتر منو فرستاد امنیوسنتز گفت سنت بالاست ۳۷ سالته اونم دو روز بعد کیسه ابم نشت کرد بعدش کاری ...

عزیزم برات متاسفم اما قرار نیست این غصه رو تا آخر عمرت رو دوشات حمل کنی دخترت رو بسپار به خدا و تو حال زندگی کن ❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم