2777
2789
عنوان

بنظرتون این دو تا قیمتشون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوشگل شده بخدا تمیز در می یومد دلم نمیسوخت ولی اصلا بدلم نشسته دوست ندارم تو اتاق بچه هام بزارم ن ...

اشکال نداره دیگه کاریه که شده ۸۰.بده بهش حدقل گناه داشته ابنهمه زحمت کشیده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
چه خوشگل شده بخدا تمیز در می یومد دلم نمیسوخت ولی اصلا بدلم نشسته دوست ندارم تو اتاق بچه هام بزارم ن ...

ببین کلا کار نمد تمیز هم باشه یه مدت بعد از استفاده از قشنگی میوفته چون جنس جون داری نیست بیشتر تو عکس قشنگه و رنگ و لعاب داره از نزدیک در حد کاردستیه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
این قشنگه😍

ممنون 😍

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
گلم منم بخاطر زحمتش گفتم ۶۰ آخه نمد هم زیاد ب کار نبرده بنابرین زحمتشم اندازه نظر اسی نبوده

حالا بنده خدا اگه 60 بده فردا میگن کار کشید چندغاز گذاشت کف دستش

ول کن بابا یه 40 هم بزاره روش قالشو بکنه

شهادتت مبارک سردار
غزیبه بود که خب ایرادای کارشو میگفتم و برحسب رضایتم بهش پول میدادم ولی فامیل دیگه نمیشه

کلا هیچیو دیگه ب اشنا نده!!

من ی زمانی لباس دادم دختر خاله م دوخت..خیلی سال پیش

مث الانه شما هرچی گفتم چقدر گفت خودت هرچی دوست داری بده..منم چه میدونستم مدتها بود لباس نداده بودم بیرون

بهش ببست تومن‌دادم تا دید گفت واسه شما ک فامیلیو اینا سی تومن میشه 

اونقددددد خجالت کشیدم.من قصدم کم‌دادن نبود از قیمت خبر نداشتم.بعد ازون دیگه ب هیچ اشنایی کار ندادم