2777
2789

من امسال آزمون استخدامی شرکت کردم قبول نشدم.ولی تو آزمون سال 96هفت نفر میخواستن و من شدم نفر هفتم بخاطر فرزند ایثارگر حذفم کردن.حدود دوهفته قبل متوجه شدم یکی از پذیرفته شده های آزمون 96چون دانشجو بوده نباید شرکت میکرده و درحال حاضر حدود 1.5سال جای منو گرفته.هم سازمان بازرسی کل کشور شکایت کردم و هم سازمان بازرسی استان و هم دیوان عدالت اداری.امروز بهم زنگ زدن میگن اون اخراج میشه ولی چون از اون قضییه خیلی گذشته تو هم استخدام نمیشی اگه میخوای بیا شکایتتو پس بگیر اونم گناه داره.آخه مگه میشه یکی تخلف کرده جای یکی دیگه رو گرفته اونو اخراج کنن ولی من ک باید دوسال پیش استخدام میشدم رو نگیرن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شکایت رو پس بگیری سازمان های مربوطه زیر سوال نمیره و شخص خاطی مجازات نمی شه.لطفا پیگیر موضوع باشید و اگه حق با شما باشه دیوان برای جذب و بکار گیری شما هم رای صادر خواهد کرد.باتشکر

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
اگه استخدام نمی کنن اون بنده خدا رو از نون خوردن ننداز . شاید دانشجوی فوق بوده خیلی ها این کار رو می ...

خب من چ گناهی کردم.مگه منم تلاش نکردم.شکایت نکنم من از نون خوردن می افتم.یه لحظه خودتو بذار جای من...

هرسال قوانین استخدامی بدتر میشه و فرصتهای استخدامی برای منم کمتر میشه.

خب من چ گناهی کردم.مگه منم تلاش نکردم.شکایت نکنم من از نون خوردن می افتم.یه لحظه خودتو بذار جای من.. ...

عزیزم اون که جای شما رو نگرفته بوده شما نفر هفتم بودی پس اون قبل شما بوده . جای شما رو کسی گرفته که با سهمیه اومده حقت رو ضایع کرده . وقتی شما استخدام نمیشی این که اون بنده خدا رو از نون خوردن بندازی چه فایده داره . چرا دنبال استخدام رسمی هستی این همه آدم دارن شرکت خصوصی کار می کنن دوسال بیکار نشستی کی چی بشه

ممنونم خداجون
هزار جور کنترل میکنن مدارکو من که باورم نمیشه از زیر دستشون در رفته باشه،شکایتو پس نگیر به نظرم

آخه این دفعه اول نیست حقم خورده میشه😢

آزمون دو دوره قبل تر نمره من شد 37نمره حدنصاب 19بود یه بنده خدایی شده بود 17یعنی حدنصاب هم نیاورده بود از بند پ و سهمیه قراردادی قبولش کردن.

سال 96نمرم شد 47حدنصاب 25بخاطر فرزند ایثارگر حذفم کردن.

این دفعه هم ک کاملا منصفانه رد شدم.

عزیزم اون که جای شما رو نگرفته بوده شما نفر هفتم بودی پس اون قبل شما بوده . جای شما رو کسی گرفته که ...

دوسال نیست عزیزم.من 7ساله فارغ التحصیل شدم.طبق قانون ایشون حق شرکت تواستخدامی نداشته اگه شرکت نمیکرد من قبول میشدم پس جای منو گرفته.اگه تخلف نکرده پس چرا اخراجش میکنن؟

عزیزم اون که جای شما رو نگرفته بوده شما نفر هفتم بودی پس اون قبل شما بوده . جای شما رو کسی گرفته که ...

کسی ک با سهمیه اومده جای منو گرفته ولی طبق قانون گرفته ولی این بنده خدا تخلف کرده و اصلا نباید شرکت میکرده.

دوسال نیست عزیزم.من 7ساله فارغ التحصیل شدم.طبق قانون ایشون حق شرکت تواستخدامی نداشته اگه شرکت نمیکرد ...

چرا دنبال کار تو سرکت ها نرفتی الکی فرصت خودت رو داری هدر میدی اگه فاصله فارغ التحصیلیت زیاد بشه دیگه استخدامت نمی کنن نخ رسمی نه دولتی . حداقل برو یه سابقه کاری داشته باشی . در مورد وون بنده خدا بازم میگم اخراج اون سودی با حال تو نمی کنه . اگه باعث استخدامت میشد می گفتم حقت رو بگیر ولز واقعا وقتی سودی برات نداره چرا از نون خوردن بندازیش شاید واقعا به اون کار نیاز داره .خیلی ها هم کار می کنن هم درس می خونن . 

ممنونم خداجون