2777
2789
عنوان

جوک بگین

257 بازدید | 34 پست

سلام آخر شب و وقت آلفا بیایید انرژی مون‌رو ببریم بالا با گفتن جوک

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

ﺍﻣﺮوز نــامــزدﻣﻮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ،ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﺠﺎﯾﯽ؟؟

ﮔﻔﺖ:ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺑﻬﺖ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻢ ...

ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺶ،ﮔﻔﺘﻢ :ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﺍﺑﯽ !

ﻻﻣﺼﺐﺯﯾﺮﻩ ﺑﺎﺭ ﻧﻤﯽ ﺭﻓﺖ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻡ !

ﺍﯾﻨﺎﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺧﺮﻭﭘﻔﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩ!!!😳😂

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏اسنپ موتوری گرفتم خیلی سرد بود دست انداختم دور شکمش سرمو گذاشتم رو شونه ش

گفت گوشمم بخوری کرایه نمیگیرم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
یه روز یه مرده میخوره به نرده  دیگه بر نمیگرده

مرده که پیراهنش زرده؟؟😅😅

ميگن دخترهر چي زشت تر باشه مهربونتره

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

به سلامتى دختراى گروه كه يكى از يكى مهربونتر

ماشالله هزار ماشالله،😂😂😂

هروقت احساس تنهايي كردين پاشين برين يه فيلم ترسناك نگاه كنين

بعد حس ميكنين يكي تو اتاقه يكي اشپزخونه يكي رو سقف يكي پشت سر 

ديگه احساس تنهايي نميكنين😐

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁

همین الان از تهران بهم زنگ زدن پرسیدن وسیله نقلیه دارین منم گفتم اره

بعد در مورد دستگاه کم کردن بنزین یه ساعت توضیح داده

بعد پرسید وسیلتون چیه منم گفتم دوچرخه دماوند😁😂

یارو گوشی رو طوری قطع کرد که صدای شکستن گوشی، گوشامو کر کرد

به نظر شما دوچرخه وسیله نیست؟🤔🤔

اره اره دقیقا خودشه زدی تو هدف لعنتی

بعدش با سر رفته بود تو پرده 😅😅

‏رفتم خرید کردم‌. گفتم آقا تخفیف نمیدی؟

گفت راه نداره.

گفتم بابا اکثر مغازه‌ها به مناسبت ولنتاین تخفیفِ ویژه میدن.

یه‌کم نگام کرد، گفت آره ولی نه برنجو عدس و لوبیا

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

‏تو آمریکا هرکس سوار هواپیما بشه نهایت ترسش هواپیما رباییه،

ولی تو ایران هواپیماربا اصلا جرأت نمیکنه سوار هواپیما بشه!😂

سرکلاس بودیم، استاد گفت: چقدر زمان داریم؟؟

گفتم: در حد دو جمله که با بیننده ها خداحافظی کنیم...

بی جنبه بیرونم کرد

خو اعصاب نداری میگفتی از اتاق فرمان واست وقت میگرفتم 😐😂