2777
2789

من بی نهایت به غذا خوردن لباس تمیز و اتوکشیده اش سلامتیش حتی ورزشش به همه چیش خیلی اهمیت میدم اصلا نمیزارم بدون صبحانه بره همیشه برای سرکارش حتی اجیل و میوه میزارم سر صب پا میشم خوراک مرغ املتای جورواجور کوفته و اینجور غذاهای گرم اماده میکنم چون غذای سرد کمتر دوست داره ولی وقتی مریضم مث امشب ک پری شدم و درد شدید دارم سرشب بهتر بودم تولد دوستش بود رف اومدنی برای منم کیک اورد که البته مث همیشه بچه های جاریم( تا موقعی ک مطمعن بشن من میخوابم اینجان)اینجا بودن و همه رو نوش جان کردن (علاوه براین ک گند زدن به خونم با اشغال اجیل و غذا ) حالا من با این وضعم به شوهرم گفتم شام نمیخوری گف ن کیک و تنقلات زیاد خوردم چن بار پرسیدم گف ن ولی حتی یبارم به من نگف خودت شام نمیخوری؟اگ من تا سه روزم چیزی نخورم فک نکنم بگه موضوع مهم نیس ولی دلتنگ زمانی شدم ک بابام با لقمه های غذا دنبالم میومد یا برام غذا میاورد اتاقم همیشه حواسش بهم بود ولی شوهرم وقتی مریضم تا خودم نگم دارو نمیگیره تا نگم دکتر نمیبره با اینکه وقتی نامزدم بودیم میفهمیدم حالش بده با داداشم میرفتم میبردمش دکتر ! بنظرتون بیخودی حساسم؟

اینقدرمحبت خوب نیستاشیرینی زیاددل ادمهارومیزنه درحداعتدال باش

یکمم اره زیادی حساسی

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه چون همینجوری بزرگ شدم عادت کردم فک میکردم درسته ولی الان واقعا اعصابم خورده از خودم  با اینکه خانواده بی فرهنگش حتی چشم دیدنمم ندارن من تنها غریبه بینشون هستم همش میگم چه انتخاب اشتباهی کردم

بیخودی پریودی ناراحت شدی مگرنه قرار نیست همه مثل هم فکر کنند ، اون فکر میکنه تو که حواست به غذای اون هست حتما حواست بوده چیزی بخوری ، اصلا توقع بیخودیه که چون تو براش میکنی اونم بکنه ، اگه بهش گفتی و نکرد اونوقت ناراحت بشو مثلا گفتی گشنمه یه چیز بیار بخورم یا بخر بعد نکرد 

هیچ چیز بعید نیست