2777
2789

سلام.. من امروز تخمک کشی داشتم.. گفتن 17 تا تخمک ازم گرفتن.. چون احتمال دادن هایپر بشم انتقال و گذاشتن برا 2ماهه دیگه.. چون نیمه اول فروردین تعطیلن احتمالا میوفته وسطایه اردیبهشت.. الان بهم قرص کابرگولس 0.5 دادن شبی 2تا شیاف تا 6روز واژینال کنم 3 تام آمپول سه روز بزنم که هایپر نشم.. حالا موندم هرچی تو اینترنت سرچ میکنم نوشته قرصش خوراکیه برا تنظیمه پرولاکتین .. اگه کسی تجربه ای داره و به این شکل قرص و مصرف کرده خواهشا بیاد راهنمایی کنه.. ممنون.. 

درسته به منم یه قرصی دادن یادم نیس اسمشو دکتر گفت بخوری حالت تهوع شدید میگیری شیاف کن

یادتون نیست چی بود؟ 

خودتون از مراکز خبر دارین همه چیو تلگرافی میگن.. فک نمیکنن آدم اینهمه آمپول و سختی و درد و تحمل میکنه تا به این مرحله برسه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته به منم یه قرصی دادن یادم نیس اسمشو دکتر گفت بخوری حالت تهوع شدید میگیری شیاف کن

آخه من تا حالا شیافه پروژسترون و.. گذاشتم همشون کشیده و رون بود ولی این مثله قرصه خوراکیه واقعا.. ولی تو دستوره پرینتیشم نوشته واژینال..