2777
2789
عنوان

خیاطابیان

71 بازدید | 11 پست

این مانتوچقد پارچه میخادهردوپارچه روبگین قدم ۱۶۰میخام کمی بیادپایین زانوخیلی کم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته به عرض پارچت یکو نیم پارچه گلدار هفتاد سانت هم آستین

متوجه نشدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بسته به عرض پارچت یکو نیم پارچه گلدار هفتاد سانت هم آستین

عزیزم شما خیاطی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
خیاط حرفه ای نه اما درحدیکه بلدم واسه خودم بدوزم

لباس مجلسی برا یه خانوم تپل چی خوبه که بیشتر چاق دیده نشه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
یکونیم متر از اون پارچه گلداره میخوای هفتاد تا یک متر هم برا آستیناش

مطمئنی شماخیاطی؟این پارچه گلداره توره روی پارچه زیری دوخته میشه

مطمئنی شماخیاطی؟این پارچه گلداره توره روی پارچه زیری دوخته میشه

نه شما مطمئنی😐

ببخشید فکر کردم پارچه اونطوریه.

پس دو متر پارچه صورتی رو میخوای یک متر هم از اون تور گلداره

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
لباس مجلسی برا یه خانوم تپل چی خوبه که بیشتر چاق دیده نشه

لباسی که دامن فون داره..

چین دارو ماهی نباشه که بدتر چاق نشون میده خیلیم رنگش روشن نباشه که باز چاق نشون میده

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
نه شما مطمئنی😐 ببخشید فکر کردم پارچه اونطوریه. پس دو متر پارچه صورتی رو میخوای یک متر هم از اون ت ...

مرسی😶🙄