2777
2789
عنوان

وای ینی میشه

231 بازدید | 24 پست

در کل این دو سال ک اقدامم ن تنها ی ساعت از پریودم نگذشته بلکه هر دفه دوسه روز جلوم میفته ولی امروز موعدم بودو من پریود نشدم برای اولینو اخرین بار تور خدا واسم دعا کنیدو ی صلواتم بفرستید ک پریود نشم ممنون میشم از همه دوستان گل

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ایشالا ایشالا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

انشالله بارداری. عزیزم درد نداری؟ منم از موعدم گذشته ، 5 روز، ولی خیلی کمرم درد می کنه، البته من 6 ماهه پریودام نامنظم شده، یه دفعه روز 40 م هم پریود میشم برای همین خیلی برای بارداری مطمین نیستم. ولی قبلا اینقدر درد نداشتم،

فرستادم 

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
عزیزم ده تا نمک نذر خانم فاطمه زهرا کن .... مطمئن باش ناامیدت نمیکنه ❤

اینو نگرفتم چی کار کنم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
عزیزدلم ایشالا که حامله ای و خدا حاجتتو داده ❤

خیلی ممنون گلم

انشالله که خبرای خوبو بما بدی  اللهم صلعلی محمد وال محمد

مرسی عزیزم ایشلااا