در کل این دو سال ک اقدامم ن تنها ی ساعت از پریودم نگذشته بلکه هر دفه دوسه روز جلوم میفته ولی امروز موعدم بودو من پریود نشدم برای اولینو اخرین بار تور خدا واسم دعا کنیدو ی صلواتم بفرستید ک پریود نشم ممنون میشم از همه دوستان گل
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله بارداری. عزیزم درد نداری؟ منم از موعدم گذشته ، 5 روز، ولی خیلی کمرم درد می کنه، البته من 6 ماهه پریودام نامنظم شده، یه دفعه روز 40 م هم پریود میشم برای همین خیلی برای بارداری مطمین نیستم. ولی قبلا اینقدر درد نداشتم،
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
عزیزم ده تا نمک نذر خانم فاطمه زهرا کن .... مطمئن باش ناامیدت نمیکنه ❤
اینو نگرفتم چی کار کنم
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
انشالله که خبرای خوبو بما بدی اللهم صلعلی محمد وال محمد
مرسی عزیزم ایشلااا