2777
2789

بگین چنتابچه دارین  چن وقتشونه و اگه رلضی یاناراضی هستین دلیلشم بگین

من همیشه دوس داشتم پسر باشم هیچی باعث نمیشد ازنظرم برگردم حتی وقتیکه عاشق شدمو ازدواج کردم بازهم....

تااینکه باردارشدم هیچ حسی ب بچم نداشتم

وقتی هم زایمان کردم بازم حسی نداشتم

موقع زایمانم ک همش خوابم میبرد

بهد ازدوهفته ک ازدنیااومدن دخترم گذشت حالم عوض شدو فقط مادرشدن تونست بمن بفهمونه زن چیه...ب شوهرم گفتم دلم برات میسوزه ک هیچ وقت باردارنمیشی زایمان نمیکنی و بچه شیر نمیدی وانقد براش گفتم ک اونم دلش براخودش سوخت😂😂😂😂

😂😂😂👍

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰سالمه بچم۸ماهشه اولش واقعا سخت‌بود ولی لحظه ب لحظش‌مخصوصا سختیش شیرینه آدم‌دلش نمیاد غربزنه‌ک اه نمیتونم‌بخوابم‌نمیذاره بخوابم‌نمیذاره راحت باشم ولی وقتی ب صورتش نگاه میکنم‌میگم فدای یه تارموش

وقتی بهش‌شیرمیدی وقتی آروم‌میگیره توبغلت اصلا بهترین‌حس

باهمه‌وجودم ارزو‌میکنم‌همه‌کسایی‌ک‌بچه میخوان‌ب آرزوشون‌برسن

من خسته ام از مادر بودن چون دست تنهام دوتا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب بدون هیچ کمک حالی ضمن اینکه  شاغلم واقعا کم میارم واسه بچه ها هم کم میذارم از این بابت هم خیلی ناراحتم براشون اما توانم بیشتر از این نیست کاش انتخاب های درستی داشتم انتخاب همسر خیلی مهمه  تصمیمات بعدی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پسرهای من الان ۴ سال و ۸ ماه و ۱۱ ماهه هستن.

بابت مادر شدنم هرقدر خدا رو شکر کنم کمه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

والا امروز پسر ۵ سالم اومد جلوی من داشتم نماز میخوندم نمازم که تموم شد گفت چرا فلان چیزی رو که درست کرده بودم بدون اجازه ریختی دور (رفته اب و روغن و نمک و ... قاطی کرده مثلا ازمایش کنه)من تا اومدم جواب بدم محکم زد تو صورتم. محکم هااا. جالب اینه که من کتکش نمیزنم که از من یاد گرفته باشه و چقد هم دارم کتابهای مختلف میخونم برای تربیت بچه. اصلا وااا رفتم.از همه چی بیزار شدم.  

من ۲۴ سالمه ,پسرم یک سالشه... 

از مادرشدن راضیم , حتی سختیش هم لذت بخشه , وقتی میخنده  دوست دارم بخورمش اینقدر شیرینه

فقط بعضی وقتا  دیگ خسته میشم عصبی میشم یکم ,  ب یک دقیقه هم نمیرسه و باز آروم میشم... 

مادربودن بهترین حس دنیاست... 

خداکنه همه این حس رو تجربه کنه❤

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...