2777
2789
عنوان

مشکل صدا و گرافیک لپ تاپ ایسوس

139 بازدید | 7 پست

عزیزان کسی هست که بتونی بهم بگه روی لپ تاپ ایسوس برای ویندوز 8 چطور کارت گرافیک و کارت صداش رو نصب کنم اذیت میکنه. اگر کسی هست تا مشخصات سیستم رو هم بگم. تشک پیشاپیش از همه  

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از همکاریتون خدانکنه یه مشکل داشته باشه ادم اینجا.  

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميتونين برنامه رو دان نكنيد و تو همون صفحه با استفاده از عكس زير كه ميذارم كارت گرافيك و صدا رو دانلود كنين با همون برنامه درايو پك سولوشن با اين تفاوت كه خود برنامه رو دان نميكنين و از امكاناتش كه تو صفحه گذاشته استفاده كنين

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
ميتونين برنامه رو دان نكنيد و تو همون صفحه با استفاده از عكس زير كه ميذارم كارت گرافيك و صدا رو دانل ...

سلام ببخشید من دیروز عصر که این تاپیک و زدم و دیدم کسی جواب نداد با همسرم رفتیم ویندوز رو عوض کردیم از درايوپك سولوشن هم قبلا استفاده کرده بودیم ولی کاری انجام نمی داد یعنی خوب بود ولی گرافیک و صدارو روی ویندوز 8 و 10 همش خطا میداد و کاری نمی کرد سی دیش رو خریده بود همسرم، البته این مرتبه ویندوز 10 زدیم درایورها رو هم به نت وصل شدیم آپدیت کردیم درست شد خدارو شکر ممنون جناب.