2777
2789

سلام دوستان من سه ماه پیش ی آپارتمان گرفتم و 70 درصد مبلغ را بهشون پرداخت کردم ولی آدم کلاهبردار از آب در اومده و من و موندم و حسرت خونه دار شدنم . تو زنجانم کسی میدونه از کجا و چجوری پیگیری کنم کارمو.

من یکی از اقوامم  تو زنجانه ازش میپرسم و بهت اطلاع میدم. ولی از سامانه های حقوقی مثل dadsun میتونی زرومه وکیل های را ببینی تو شهر خودتم هر کدومو که عشقت کشید رو انتخاب کنی. مثلا بزن وکیل متخصص در زنجان و برات میاره کدوم وکیل را میخوای و کدومشون برای کلاهبرداری و ملک تخصص داره. ببین الان که گوگول زدم چند تا دیگه پلتفرمم بود ولی من از کسی نشنیدم باهاشون کار کنه. dadsun.ir هم سایتشه برو انشالله که بخیر بگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.