سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان بعد عمل بینی چند روز بعد میتونی بری سرکار 4022 بازدید | 36 پست من هفته دیگه میخوام بینی ام رو عمل کنم دم عیده اگه نیام از حقوقم خیلی کم میشه چند روز بعدش میتونی بیایی سرکار خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1398/11/15 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 یک هفته بعد مطمئنی یه هفته میتونی سرپا بشی ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 مطمئنی یه هفته میتونی سرپا بشی ؟ منم خرداد عمل کردم تا وقتی گچ رو بینیم بود سخت بود نمیتونستم جلو پامو ببینمگچ گ برداشتن راحت شدمفقط حواست باشه سرت نباید پایین باشه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 منم خرداد عمل کردم تا وقتی گچ رو بینیم بود سخت بود نمیتونستم جلو پامو ببینم گچ گ برداشتن راحت شدم ... به عمل بینی مرخصی استعلاجی هم میده بیمه تامین اجتماعی؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 به عمل بینی مرخصی استعلاجی هم میده بیمه تامین اجتماعی؟ من شوهرم عمل کرد ۲۰ روز نرخصی گرفته بود
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 منم خرداد عمل کردم تا وقتی گچ رو بینیم بود سخت بود نمیتونستم جلو پامو ببینم گچ گ برداشتن راحت شدم ... ببخشید پرویی میشه ولی اگه میشه و دوست داری میشه عکس قبل و بعد عملت رو بزاری خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 من شوهرم عمل کرد ۲۰ روز نرخصی گرفته بود اگه اینجوری باشه که خیلی عالی میشه من شنیده بودم به زیبایی نمیدن مرخصی استعلاجی خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23329 اگه اینجوری باشه که خیلی عالی میشه من شنیده بودم به زیبایی نمیدن مرخصی استعلاجی تا عید خوب میشی الان عمل کنی؟ کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 اگه اینجوری باشه که خیلی عالی میشه من شنیده بودم به زیبایی نمیدن مرخصی استعلاجی شغلتون چیه؟دیدی بگو پاک کنم
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 شغلتون چیه؟ دیدی بگو پاک کنم آره دیدم این برای قبل عمله پاک کن مرسی خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 تا عید خوب میشی الان عمل کنی؟ آره خوب میشم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 آره دیدم این برای قبل عمله پاک کن مرسی ن برای بعد از عمل ولی کل ورم داره تا ۱ سال ورم داره هی میخابه هی خوب میشه بینی منم طبیعی عمل شده
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 شغلتون چیه؟ دیدی بگو پاک کنم بعد عمل رو هم میزاری من شغلم حسابداری خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 ن برای بعد از عمل ولی کل ورم داره تا ۱ سال ورم داره هی میخابه هی خوب میشه بینی منم طبیعی عمل ... شما هم تهران هستید؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها