2777
2789

من میخوام برم فریز کنم سه دوره دارو خوردم خوب نشده دیگه میخوام فریز کنم میخواستم بدونم درد داره؟چقدر زمان میبره؟و شرایط بعدش چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریز نکن منسوخ شده  منم دارم !!!!! دکترم گفت فریز نکن دهانه رحمت تنگ میشه پاپ اسمیرات اشتباه ...

نازایی که مشکلی ندارم یه بچه دارم توش موندم نمیدونم بخدا چکارکنم دیگه

من فریز کردم تا ۴۰ روز اینا نزدیکی ممنوع  بعدشم باردار شدم ربطی به نازایی هم نداره اصلا دردی ...

واقعا راست میگی درد نداشت؟استراحت میخواد یا میتونی مثل همیشه کارا خونتو بکنی و جایی بری؟

واقعا راست میگی درد نداشت؟استراحت میخواد یا میتونی مثل همیشه کارا خونتو بکنی و جایی بری؟

اصلا دردنداره

آره زندگی عادیتومیکنی بعدش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

زخم دهانه رحم با دارو خوب نمیشه در اصل اون اصلا زخم نیست !!! زخم اصطلاح امیانه عست

دارو فقط التهابات و عفونت های سوار بر روی زخم را تا حدودی از بین میبره نه خود زخم

و اینکه امکان عود دوباره زخم بعد از فریز هست ممکنه یکسال دیگه برگرده ممکنه یک ماهه دیگه

درد نداره یخ میکنی فقط پانسمان داره که تعویض میکنی چهل روز رابطه ممنوعه اگر فریز کردی!!!

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙