2777
2789

سلام دوستان

من چند روز دیگه نوبت فیبروز دارم

چهار ماه پیش نوبت گرفتم و کلی منتظر بودم تا نوبتم بشه

الان دو دل شدم

دوستام میگن ماندگاریش خیلی کمه، اینهمه پول میدی،پولتو هدر میدی چون ماندگاری نداره، برو هاشور که ماندگاری بیشتری داره

فیبروز بدون ترمیم 850 میگیره

از طرفی سه سال پیش سایه زدم پیش اون کسی که رفتم کارش خیلی بد بود،ابروهام تا به تا، خیلی ضربه روحی خوردم، ولی چون الان خیلی کمرنگ شدن دلم میخواد برم درستشون کنم،چون تجربه اولم بد بود الان خیلی نگرانم این بار هم خراب بشه

البته این خانم خیلی معروفه و نمونه کارهاش که تو اینستاگرام گذاشته خوب ِِ

حالا بنظرتون چکار کنم؟ ارزشش رو داره اینهمه پول بدم؟

منم شنیدم ماندگاریش کمه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم برم فرق هاشور با فیبروز چیه؟ میکروپیگمنشن چی؟ تهرانی پیش کی میخوای بری؟

فیبروز با دست انجام میشه طبیعی ترِ

میکرو با دستگاه،خطوط ضخیم تر

من تهران نیستم

چه خبره اینهمه.من امروز پرسیدم میکرو ۲۰۰تازه میگم زیاده.میکرو کادر خواستم ترکیبی بزنم همین قیمته

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم من روز نهم که انجام دادم. ۴۰ درصدش کمرنگ شده و ریخته. ولی میگن از روز ۲۰ ام کم کم دوباره خط ها پررنگ میشن. البته من پوست شدیدا چربه ولی بازم راضی هستم‌ . اگه ترمیمتون رو برید تا یکسال یا اگه پوست نرمالی دارید دوسال واستون میمونه.

من خودم بعد از دوسال تحقیق و دو دل بودن انجامش دادم ولی ناراضی نیستم تا یه سالم از مداد کشیدن راحت باشیم بازم خوبه