2777
2789
عنوان

هیچ مادری

118 بازدید | 16 پست

به نظر من

هیچ مادری

حق نداره بچش رو ترک کنه

قلب آدم میگیره. یه مادر زنده باشه اما پیش بچش نباشه به خواست خودش. 

یه بچه مگه غیر از مادر کی رو داره.

حرفم با اونایی نیست که به زور از بچشون جداکردن.

مادرایی که بخاطر هر مشکلی نمیدونم هر مشکلی بچه بی پناهشونو میذارن و میرن.

وقتی اون محیط برای یه زن بزرگ غیر قابل تحمله چطور یه بچه بی مادر میتونه تحمل کنه.

قلب ادم به درد میاد

اگه میخواین برین بچه هاتونم ببرین به هر قیمتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل جاری من دوتاپسرشوگذاشته پیش شوهرش داره طلاق میگیره خونه مادرشوهرم میمونن ازبس دعواشون میکنه حوصل ...

خودم تنها ترس زندگیم اینه تو بچگی پسرم بمیرم و بچگیش بی مادر طی بشه.

والا مادری که انقد راحت بچهاشو میذاره میره همون بهتر که نباشه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
مثل جاری من دوتاپسرشوگذاشته پیش شوهرش داره طلاق میگیره خونه مادرشوهرم میمونن ازبس دعواشون میکنه حوصل ...

اخه عزیزم گاهی حرص و تنفر و اذیت کردن پدر باعث میشه بغضی از مادرای خام این کارارو بکنن

خیلب نامردیه خیلی

خیلییییی چون بچه تمام دنیاش از بین میره من نمیگ پدرا مهربون نیستن و من دخترم عاشقه پدرشه ولی بازهم خودم حس میکنم منو یجور دیگه دوست داره ...الهی که هیچ مادری از این تصمیمات بد و غیر عاطفی نگیره حتی تو بدترین شرایط

اخه عزیزم گاهی حرص و تنفر و اذیت کردن پدر باعث میشه بغضی از مادرای خام این کارارو بکنن

مشکلات همیشه هست ولی برادرشوهرم ادم خوبیه همه جورهوای زنشوداشت صدملیون پول به اسم زنش گذاشت بانک تمام قرضای پدرزنش وداد،نزدیک 40ملیون ،هرازادی که میخواست داشت جاریم ،،،بخاطر زنش چهارساله بامادروخواهرش قهربود اخرم جاریم اینجوری کرد

مشکلات همیشه هست ولی برادرشوهرم ادم خوبیه همه جورهوای زنشوداشت صدملیون پول به اسم زنش گذاشت بانک تما ...

چقدر بد میشه گفت نمک نشناس بوده ولی بازم ادما توجایگاهی نیستن که قضاوت کنن ...خدا خودش بهش ی قلب مهربون بده و بتونه بیاد و بچه هاش رو حفظ کنه

چقدر بد میشه گفت نمک نشناس بوده ولی بازم ادما توجایگاهی نیستن که قضاوت کنن ...خدا خودش بهش ی قلب مهر ...

درسته عزیزم من فقط برای بچه هاش ناراحتم وگرنه زندگیشون به خودشون مربوطه