2777
2789
عنوان

مشاور خانواده

97 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام.من کرجم.با همسرم که عقدیم مشکل داریم میخوام برم پیش مشاور.کسی رو میشناسین؟!

میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین؟!خدا مامان های مهربونتون رو حفظ کنه

یکی دوتا دفتر مشاوره هستن. ولی مشاوره ازدواج نمیدونم کارشون چطوره. فلکه اول گوهر دشت . تو ساختمانی که مطب دکتر دهقانی روانپزشک هست. . 

مر کز هم تد درختی دیدم. اسمش یادم نیست. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوتا دفتر مشاوره هستن. ولی مشاوره ازدواج نمیدونم کارشون چطوره. فلکه اول گوهر دشت . تو ساختمانی ک ...

مرسی

بنظرم اگر می تونید خودتون حل کنین .من دوران عقد مشکل داشتم با همسرم اونم سر خونواده نه با خودش رفتیم مشاور .مشاور در غیاب من به همسرم گفته بود خانومت انگار با یکی دیگه اس خونواده رو بهونه  میکنه .دیگه هم نرفتیم .خیلیاشون چیزی حالیشون نیست .من آدم منفی نیستم ولی چیزی و که تجربه کردم گفتم

بنظرم اگر می تونید خودتون حل کنین .من دوران عقد مشکل داشتم با همسرم اونم سر خونواده نه با خودش رفتیم ...

اوه چه بی فرهنگ بوده بی ادب.ما هم سر همین خانواده مشکل داریم.میدونی دلم گرفته ازش نمیدونم چجور خودمو راضی کنم تو این زندگی بمونم.نمیدونم تنهایی از پسش برمیام یا نه.مشاوره هم ویزیتش گرونه

اوه چه بی فرهنگ بوده بی ادب.ما هم سر همین خانواده مشکل داریم.میدونی دلم گرفته ازش نمیدونم چجور خودمو ...

زیاد حرف خونوادشو نزن .رفت و آمدتم  کم کن .اونا که ول کن نیستن حداقل تو از اونا دورتر باش .بزار هرکار میخوان بکنن مهم شوهرته اگه اون خوبه به خونواده زیاد گیر نده ...من خودم چقدر بخاطر چرت و پرتای  خانوادش.دوران عقد و اوایل ازدواجم و زهر کردم 

زیاد حرف خونوادشو نزن .رفت و آمدتم  کم کن .اونا که ول کن نیستن حداقل تو از اونا دورتر باش .بزار ...

نمیدونم خوبه یا نه.خوب بود اما الان نیست

یه سال و نیمه.هفت سال دوست بودیم

میگم اگر میدونی خوبه باش باهاش .من همسر خودم خوب بود.الانم خداروشکر اومدم خونه خودم رفت و آمد و کنترل میکنم .ولی اونا مثل چی میان حتی شبم می مونن اینجوری اذیتم میکنن ...اینم بدون اگر طلاق بگیری یکی دیگه میاد باز اونم یه سری اخلاق و مشکلاتی داره .

میگم اگر میدونی خوبه باش باهاش .من همسر خودم خوب بود.الانم خداروشکر اومدم خونه خودم رفت و آمد و کنتر ...

حق داری ولی من زبونم درازه.یکی بگه بالا چشمت ابروئه باید ابروشو با تیغ بزنم نمیتونم کنترل کنم خودمو

حق داری ولی من زبونم درازه.یکی بگه بالا چشمت ابروئه باید ابروشو با تیغ بزنم نمیتونم کنترل کنم خودمو

پس رو خودتم کار کن .ببین من همیشه میگم جدا شدن ها ۵۰.۵۰ .یعنی هم مرد مقصر هم زن ...تو هم یکم رو خودت کار کن ببین همسرت عوض میشه اخلاقش نسبت به اینکه دخالت دیگران و تو زندگی دخیل نکنه

پس رو خودتم کار کن .ببین من همیشه میگم جدا شدن ها ۵۰.۵۰ .یعنی هم مرد مقصر هم زن ...تو هم یکم رو خودت ...

حتما.مرسی

بنظرم اگر می تونید خودتون حل کنین .من دوران عقد مشکل داشتم با همسرم اونم سر خونواده نه با خودش رفتیم ...

مطمئنی این حرفو روانشناس زده شوهرت از زبون روانشناس نگفته ، بعید میدونم یه روانشناس اینو بگه حتی اگه تو کارش حرفه ایی نباشه