2777
2789
من قبلاً چادری بودم ولی از وقتی بچه دار شدم چون سختم بود کنار گذاشتم و مانتوی بلند میپوشم،ولی این که ...

اتفاقا برای شیر دهی به بچه عالیه.من زیاد با آژانس بیرون میرم.راحت میرم زیر چادر و بچه امو شیر میدم.وقتی هم یه مسافتی پیاده برم،بچه رو میکنم زیر چادر تا باد سرد به صورتش نخوره.

اگه چادر ایرانی باشه،قبول دارم که جمع کردنش سخته.ولی با ابنانی و جلالیب و امثال اینا،مشکل کمتره.

خدایا خودت پناه دلم باش.
من به خاطرگنده شدن تامرز ذات الریه رفتم اصلا زیرچادر لباس گرم نمیتونم بپوشم🤔

حالا گنده بشیم.به آدمای تو خیابون چه ربطی داره.فامیل و دوست و آشنا که میدونن هیکلمون عالیه  

خدایا خودت پناه دلم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برای شیر دهی به بچه عالیه.من زیاد با آژانس بیرون میرم.راحت میرم زیر چادر و بچه امو شیر میدم.و ...

آره از اون نظرات خوبه،ولی جمع کردنش با بچه و ساک و اینا یکم سخته

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آره از اون نظرات خوبه،ولی جمع کردنش با بچه و ساک و اینا یکم سخته

اگه چادر ساده باشه،قبول دارم که یه دستت بچه و یکی چادر و ساک خیلی سخته.بخاطر همین ترجیح میدم تنها جایی نرم.

خدایا خودت پناه دلم باش.
اگه چادر ساده باشه،قبول دارم که یه دستت بچه و یکی چادر و ساک خیلی سخته.بخاطر همین ترجیح میدم تنها جا ...

خوبه که کسی رو‌داری تنها نری جایی،من معمولاً تنها میرم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...