2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 142 پست

هرچقدر لجن هم بزنی بیشتر بوش پخش میشه . زندگی ای که سخت بدست اومده نباید راحت از دست بره . وقتی میگه شناختی کی هستم یعنی اینقدر زمان بینشون بوده که احتمال میده فراموش شده باشه . کاری به گذشته های دور نداشته باشیم . 

اينشالله خيلي سخته  چند سال شما ؟هيچ كس حس نكنم داخل اين دور وزمونه بع اندازه من پيش مادر شوهر ...

سه ساله باهم زندگی میکنیم.شما چی؟خیلی وقته؟

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر لجن هم بزنی بیشتر بوش پخش میشه . زندگی ای که سخت بدست اومده نباید راحت از دست بره . وقتی میگه ...

قبول دارم من ب گذشته کاری ندارم بشرط این که تو حال و آیندم تاثیر نذاره

هم نیس ک دختره کیه الان شوهرت بااون دختره رابطه نداره..پس یایجوری رفتارکن ک فک کنه شوهرته وجوری حرف بزن ک بفهمه دیگ واسه شوهرت مهم نیس وپشیمون بشه از زنگ زدنش..یا بگو خانومشیو تهدیدکن دیگ ب شوهرت پیام نده..ب شوهرتم چیزی نگو..یجوری کاری کن خط شوهرت بسوزه مجبورشه ی خط دیگ بگیره

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
البته اسم شوهرمو نوشت تو اس اینبار

فکر خودت خوبه اینجور که پیداس مال قدیماس 

یه جوری دختره رو بشورش بگو هر کی میخوای باش من ازدواج کردم مزاحم نشو از این حرفا

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سرکاری کجا بود آخه خواهری من  عکس فرستادما کمک کن بجا خیال بافی

الان چه کمکی میشه کرد

منتظر چه کمکی هستی دقیقا

مثلا دوست داری یکی بیاد با ی چیزی بزنه توی سرت از خواب بپری ببینی همش خواب بوده😉

خوب هرکاری هم که میگیم انجام نمیدی دختر...

الان چه کمکی میشه کرد منتظر چه کمکی هستی دقیقا مثلا دوست داری یکی بیاد با ی چیزی بزنه توی سرت از خ ...

آخه شما از بیرون میبینین قضیه رو من میدونم طرف طرفای ما نیس ک قرار بذارم یا...