2777
2789
عنوان

خانما به بچم مریضه بیااین کمک😢😢

101 بازدید | 14 پست

دیروز تب داشتو بردیمش دکتر گفت انفولانزا گرفته بچه نه ماهه ام😢😢بهم گفت اگر بهتر نشد یا اسهال استفراق کرد حتمان بیارش  حالا از دیشبه فقط شیره خودمو میخوره دوبار شیرمو بالا اورد احتمال داره چون شیرم ابکیه زیاد خورده ازاون باشه یانه یااینکه بهش غذا بدم ببینم چطور میشه هاا کمکم کنید مهربونا😢😢😢😭😭

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر بستری کنن بیمارستان

تابحال بستری شده؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببر بستری کنن بیمارستان تابحال بستری شده؟

نه ازبستری میترسم این همینجوریش عاشقه چیزای درازه ببرم بستری کنم بهش سرم میزنن اینم میکشدش اخه بچه ابجیم همینجوری بود تازه اون یه سالو نیم بود میترسم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
نه ازبستری میترسم این همینجوریش عاشقه چیزای درازه ببرم بستری کنم بهش سرم میزنن اینم میکشدش اخه بچه ا ...

عزیزممیفهمم ولی انتی بیوتیک وریدی بگیره خیلی بهتر از خوراکی هست 

زودتر خوب میشه تو بدنشو نمیمونه کهنه بشه ..

بازم هر طور صلاح میدونید 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزممیفهمم ولی انتی بیوتیک وریدی بگیره خیلی بهتر از خوراکی هست  زودتر خوب میشه تو بدنشو نمیمو ...

ببخشید متوجه نشدم🤗🤗

باشه امااینجوری خیالت راحتتره سرم میزنن ورسیدگی میکنن بچت یه کم جون میگیره.آنفولانزایه کم سخته نیازب ...

باشه پس امشب میبرمش😔😔

ببخشید متوجه نشدم🤗🤗

☺️

گفتم انتی بیوتیک از طریق سرم بگیره خیلی بهتره تا دارو بخوره 

متوجه شدی؟😘

☺️ گفتم انتی بیوتیک از طریق سرم بگیره خیلی بهتره تا دارو بخوره  متوجه شدی؟😘

اهان بله ممنونم میبرمش