2777
2789
عنوان

قانون جذب

331 بازدید | 61 پست

سلام دوستان ،

من تازه وارد هستم لطفا برام دعا کنید نی نی دار بشم . الان یهو فکر کردم که از قانون جذب استفاده کنم ،

می خواستم شروع کنم بگم که برای خودم هم  مرور شه و به هم خواسته هام برسم .

دوست دارید در رابطه باهاش حرف بزنیم ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايشالله به زودي ني ني دار شي.

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ان شالله به زودی زود دامنت سبز بشه عزیزم

منم‌فانون جذبی ام برای امضام😊

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
are manam lazem daram

خوب پس بذار با هم از اول شروع کنیم شما هم اگر چیزی خواستی اضافه کنی خوشحال می شک یاد بگیرم بهم بگو لطفا 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
ان شالله به زودی زود دامنت سبز بشه عزیزم منم‌فانون جذبی ام برای امضام😊

من یک امین بزرگ گفتم برات عزیزم 

kheili biangize shudam

انگیزه را خودت باید تو خودت ایجاد کنی دوست من ، الان می نویسم که چی کار باید بکنیم 

اول از همه  قبل از اینکه آرزویی را تو سرمون می اریم باید به سه تا نکته توجه خاص نشون بدیم : 

۱) به قدرت خالق هستی ( طبیعت - خدا ) ایمان داشته باشیم 

۲) ایمان داشته باشیم که استحقاق  چیزی را که می خواهیم داریم 

۳) آن چیزی را که می خواهیم با شادی و شعف بگیریم . و برای کسی بدخواهی و بدی نخواهیم 

همیشه این را در نظر داشته باشیم که اگر برای چشم و هم چشمی و یا از روی حسادت اگر چیزی را بخواهیم بدست بیاوریم طبیعت می فهمه ! بنابراین همیشه باید به خواسته های خودمون توجه کنیم نه خواسته هایی که می دونیم دیگران به به می گویند ! 

سوالی دارید تا اینجا ؟

بیاین ببینیم قانون جذب چیه  قانون جذب یا به عبارتی قانون هم ارتعاشی میگه اگه یک ارتعاش مناسب ر ...

جالب توضیح دادی دوست خوبم ! ❤️

به طور کلی اگر دقیق آنچه را که می خواهیم  واقعا خواسته قلبی خودمون باشه و بعد به سمتش حرکت کنیم . حتما یا به همون خواسته و یا حتی بهتر می رسیم .