2821
2789
عنوان

خريد سيسموني

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست
لباس فعلا يدونه پيراهن سايز يك خريدم نميدونم بيشتر چه سايزي بخرم

صفر فقط یه دست بگیر یا دوست از اسن ارزونا چون فقط یه ماه تنش میشه.تیکه ای بخر چیزایی که لازم مثل جلو دکمه رکابی نیم استین شورت استین بلند شلوار و زیردکمه و کلاه

شماره یک دودست بگیر دو و سه هم همینطور

سرهمی هرچی گرفتی برا اولش ارزون بخر چون زود کوچیک میشه ولی یه سرهمی سایز بزرگ شیک بخر که از اول بتونی تنش کنی تا پنج شش ماهگی

من سه تا از سرهمیایی پسرکوچیکمم فقط یه بار تنش کردم تازه دوتاشو اصلا تنش نکردم چون سایز یک بود و کوچیک

بعدشم کم کم تا یکی دوماه که از خونه نمیری بیرون تا اون موقع هم لباساش کوچیک میشه

بقیه لباساشم که هرچی دلت خواست بگیر فقط بزرگ بزرگ بزرگ

من برا سیسمونی دخترم دنیا لباس گرفتن ولی بیشترش براش ک.چیو شد بعضیاشم که اصلا تنش نکردم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
ببین من بچم پسره اینا رو خرید مامانم  برام لباس سایز صفر یه دست بگیر بقیه یک ممکنه بچت درشت ب ...

گلم رورویک‌ اصلا خوب نیس برا بچه

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

كالسكه ك نميخرم بجاش كرير ساك وسايل و اغوشي 

فردا تابستون با جی میخای ببریش بیرون پس

شیر دوش هم از اینا بگیر ک به شیردوش برقی وصل نیشن خیلی خوبن با دست هم میشه استفاده کنی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
كلا سفيد ميگيريم 

سفید خیلی سخته ها همش میخواد بشوریو بسابی

كلا سفيد ميگيريم 

آره خوبه 💮

قدمش خیر باشه 🌹

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

هر چی میگیری کالسکه خوب بگیر

ساک حمل هم داشته باشه خیلی کاربردیه

صندلی ماشین نکیر همون کریر بگیر که صندلی ماشین هم میشه البته اگه ماشین داری خودت اگه نه که نگیر !!!

شیشه پستونک گرفتی مارک chico یا avent بگیر

لباس صفر  دو تا بیشتر نگیر

لباس کارتونی نگیر

هر چی میگیری مارک چیکو بگیر خراب نمیشه لباساش 

من خودم میخام بگیرم یه تعدادی خریدم بیشترش مونده 

ایشالله که بهترینا رو میگیری برای فرزندت 🌸

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
هر چی میگیری کالسکه خوب بگیر ساک حمل هم داشته باشه خیلی کاربردیه صندلی ماشین نکیر همون کریر بگیر ک ...

تخت کنار مادر یا همان تخت پارک حتما بگیر

تخت خوابشم ازین دو منظوره ها بگیر که تا نوجوانی استفاده میشه

روروئک صندلی غذا هم بگیر 

دیگه مبنی واش و تاب برقیو ازین چیزا نکیر 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
فردا تابستون با جی میخای ببریش بیرون پس شیر دوش هم از اینا بگیر ک به شیردوش برقی وصل نیشن خیلی خوبن ...

خوب جانم خرداد ب دنيا مياد من بچه كوچيك رو بزارم كالسكه كجا ببرم بعدش هم هوا سرد ميشه

من چند روز پیش پسرمو بردم دکتر گف به هیچ. عنوان بچه رو توی رورویک‌ نزارین الان تو چندتا کشور پیشرفته مثل کانادا خریدوفروشش شش ماه حبس داره خیلی معاایب گف براش

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز