2777
2789
عنوان

خانمهای باردار حتما بیاین تو

133 بازدید | 11 پست

یک مادر بارداریو بین در و دیوار پهلوشو شکستن...کتکش زدند...پسرش سقط شد...

اون مادر ،دختر پیامبر و جگر گوشه علی بود...

نور چشم حسن و حسین ع بود...

برای مادر ۱۸ ساله و سلامتی خودتون و نی نی هاتون یکمرتبه سوره کوثر هدیه کنید به این مادر غریب ❤🙏

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

با اجازه استارتر

بچه ها میشه لطفا برا دو تا پست هام گزارش بزنید

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم گلم ❤ برای سلامتی نی نی منم دعا کنید زود دنیا آمده یک سالگی چکاب چشم و قلب و .. داره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

یا فاطمه اغیثینی

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍