2777
2789
عنوان

خانوما درباره روفرشی کشدار سوال دارم ؛

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره حالا بچه ادم داره نهایت تا 4سالگی بچه ولی همیشگی ادم میمونه چرا فرش میخرن اونم گرون

مال منکه جهازم بوده تجربه نداشتم وگرنه فرش ابریشم نمیخریدم بسیاار آسیب پذیره ونازکه انگار نه انگار فرش زیر پاته انگار روی زمین خشک داری راه میری

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چه زبون درازی  برام سوال بود

😂😂😂😂نه خب خخخخ جدی میگم هرکسی یجور سبک زندگی داره عمه من همیشه تعجب میکنه چرا من با وجود بچه روفرشی پهن نمیکنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

توی همین عکس هم که ارکیده جون فرستاده معلومه که روفرشیه زیر مبله جمع شده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
😂😂😂😂نه خب خخخخ جدی میگم هرکسی یجور سبک زندگی داره عمه من همیشه تعجب میکنه چرا من با وجود بچه روف ...

من بخاطر تنوع انداختم

هر سال ی طرحشو میخرم تنوع شه

وگرنه نمها چیزی که برام مهم نیست کثیفی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
برام سواله خب چرا فرش میخرید بعد رو فرشی میندازید؟؟ طرحهای ترک.دیدم واقعا خشگلن ولی برام سواله خب&n ...

من بخاطر تنوع

هر سال ی طرح میخرم ۶ماه میندازم

چون زود ادم از فرش خسته میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من بخاطر تنوع انداختم هر سال ی طرحشو میخرم تنوع شه وگرنه نمها چیزی که برام مهم نیست کثیفی

منم فقط بخاطر تنوع میخوام بخرم وگرنه بچه کوچیکم ندارم ک نگران فر شام باشن 

من بخاطر تنوع انداختم هر سال ی طرحشو میخرم تنوع شه وگرنه نمها چیزی که برام مهم نیست کثیفی

من بچم روفرشیارو جمع میکنه دوس داره کثیف کاریش قشنگ بدلش بچسبه بچه که نیست گودزیلاعه😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....