مادرشوهرم ب رحمت خدا رفته من طبقه بالام شوهرم تازه مغازه زده با سرمایه کم پدرشوهرم ازم خواست که چون شوهرم تنهاس برم دکتر رژیم واسه پسر بگیرم با اینکه دخترم سه سالشه واسه همین اونروز که دکتر میرفتم بهم گفت پول داری منم گفتم اره ازش نگرفتم خواهرشوهرمم بود اتفاقی دیدم تاپیک زده که پدرم هوای عروسشو داره و اونو دوس داره بهش گفته پول داری و...عروسمون باهامون بده خونه ویلایی و طلا و لباس میخره راه براه ولی بچه ها به جون بچم 300گرم طلا داشتم که الان فقط صدش مونده برا ماشین شوهرم و مسافرت و...طلاهامو هر وقت شوهرم لازم داشته فروختم درامدمون شاید ماهی دو تومن باشه اون شوهرش مهندسه ماهی ده تومن یه واحد تو بالا شهر دارن به قول خودش نیم کیلو طلا هم داره ان شالله خدا صد برابرشو بهش بده اونوقت هر روز صبح میاد اینجا تا شب من با این وضعم باید پذیراییش کنم و حتما باید بهش محبت هم بکنم چون حساسه برم رو بندازم پدرشوهرم که کرایه ماشینشو بده و...این همه خوبی بخدا تاپیکو که دیدم دل درد پریودی گرفتم وای خدا همون شب که تاپیک و زده بود براش کباب درست کرده بودم موهاشو شانه کرده بودم انقد نمک نشناس دیروز اومد رفتم خونه مادرم حالا فردا میاد نمیشه که خودمو ازش قایم کنم به نظرتون چیکار کنم چی بهش بگم به خواهرشوهر کوچیکم گفتم گفت اون پشت سر همه غیبت میکنه حتی به خواهربزرگمم رحم نمیکنی پیش شوهرخواهرش غیبت خواهرشو میکنه الا در استانه جدایین تو خیلی خوب بودی با هممون و....ولی دلم اروم نمیشه
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
و اینکه او شوهرش مشکل داره و بازدار نمیشه حالا من باردارم کلی بدش میاد انگار تقصیر منه به خدا با این وضعم به زور از بهترین دکتر شهرمون براش وقت گرفتم اصلا حسود نیستم همیشه براشون دل سوزوندم خودش ت حالا هزار بار به پدرشوهر و مادرشوهر و خواهرشواهراش تلفنی هزارتا حرف زده طوریکه مادرشوهره خون دماغ میشه هر سری بعد الکی اونا اصلا خونش نمیان همیشه هم حرمتشو میگیرن حتی پدرشوهرم بهش میگه هار شدی از خونواده شوهرت چی میخوای
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
فقط حساس نباش بهش فکرنکن فکرکن ی غریبه این کارو کرده تااروم بشی منم گاهی مثل خودت ناراحت میشم ولی ...
بخد داغونم زور بهم داره مثله این هشت سال حرمتشو بگیرم واقعا اشتباه کردم میخوام همه چیو بهش بگم و ازش گله کنم از طرفی دوس ندارم اصلا ببینمش بخدا مادرش فوت کرده میاد میگه خوب بهش اومده پدر من احمق بوده اونو گرفته حتی به مادرشم رحم نمیکنها