سلام خانوم ها. من چهارم اسفند عمل لاپاراسکوپی هیستروسکوپی دارم. میخواستم بدونم عملش به چه شکلیه؟ سنگین یا دردناک نیست؟ و اینکه آیا میتونم فردای عمل برم سر کار؟ چون مرخصی نمیتونم بگیرم. هزینه اش هم اگه بگید ممنون میشم (بیمارستان خصوصی)
من دوهفته پیش لاپراسکوپی وهیستروسکوپی شدم هیستروسکوپی زیاد سخت نیست چون از داخل هست ولی لاپراسکوپی چون پایین ناف و پایین شکم باز میکنن چند روز طول میکشه تا خوب شی فکر نکنم فرداش بتونی بری سرکار بازم بدنها فرق داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه.... باردار نمیشم. البته دو بار شدم ولی سقط شده. دکتر برام عکس رنگی نوشته بود، گرفتم. ولی خیلی چیزی رو نشون نمیده. میخوادببینه لوله سمت راستم مسدود نباشه
ممنونم از راهنماییت، از دردش چیزی نگفتی عزیزم و اینکه هزینه اش چقدر شد.
دردش بالاخره جراحیه ولی سخت نیست همون شب بعد عمله که مسکن میدن اروم میشی من بیمارستان خصوصی مادر یزد عمل کردم ۴۵۰۰ازاد بود که با تامین اجتماعی ۳۵۰۰ هزینش شد