2777
2789
عنوان

ب نظرتون برای عید...

127 بازدید | 11 پست

لباس بخرم یا نه؟

خودم تصمیم دارم نخرم اخه مانتو و کیف کفش زیاد دارم

از طرفی هم بابام نزدیک۲تومن شهریه دانشگامو داده دلم نمیاد خرج روی دستش بزارم

خودم سیصد چارصد پس انداز دارم اما میخوام بدم برا لیزر موهای زائد

ب نظرتون بخرم برا عید چیزی یا ن؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خریدم،همشم شانسی خریدم نمیخواستم واقعا بخرم ولی اینجوری در شرایط قرار گرفتم خریدم😁

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

نه واجب ک نیس منم مجرد ک بودم مراعات میکردم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

اگر داری نه بخدا گناه دارن بابا منم شهریه میده خدایی اذیت میشن ی بازنشسته هستش با۳میلیون حقوق.

عید سیزده روزه چند ماه دهنمون سرش سرویسه😁

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
اگر داری نه بخدا گناه دارن بابا منم شهریه میده خدایی اذیت میشن ی بازنشسته هستش با۳میلیون حقوق. عید ...

دقیقا😂حالا یه جا هست آشناس قسطی میده یه سال همه چیمو از اونجا خریدم امسال برم ببینم چیز درست حسابی داره یا ن

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻