2777
2789
عنوان

یعنی واقعا توقع زیادیه؟

439 بازدید | 30 پست

سلام دوستان.

ظهر بهم زنگ زدن گفتن داییم فوت کرده.

دایی عزیزم بود.تنها دایی که داشتم.

منم همون دقیقه اس مس دادم به شوهرم.

اون یه اس مس فرستاد خدا بیامرزتش حالم گرفته شد.

نیم ساعت بعد زنگ زد تا اومدم گوشی رو بردارم قطع شد.خیلی هم طولش ندادم والا.خودش کوتاه زنگ زده بود.

بعدش هم دیگه هیچ خبری ازش نشد.

با دوتا بچه کوچیک توی خونه و هیچ کس هم نبود یه دقیقه بچه رو بذارم پیشش لااقل گریه کنم.کل ساختمونمون طایفه بی عاطفه شوهر هستن.

دختر شوهرم هم توی خونه بود.یه دختر دوازده ساله است.

نشسته بود روی مبل و از جاش تکون هم نخورد.

هی گریه میکردم‌.هی سر بچه هام داد میزدم‌ اون سرش توی تبلت انگار نه انگار.

نه یک کلمه با خودم حرف زد نه کاری کرد نه تکون خورد نه حتی ناراحت بود.

قبل از امروز الان دو سه روز بود که من فقط کار و زندگیمو تعطیل کرده بودم چون تکلیف کاردستی داشت و قبلش هم امتحاناتش بود.با تمام اینکه خودم خیلی سرم شلوغ بود به تمام درساش رسیدگی کردم.اینا رو گفتم که نگین حتما خودت بدرفتاری میکنی که اونم اینجوری کرده.نه بخدا.

شوهرم هم بعد سه چهار ساعت تازه زنگ زده توقع داره با حال خوش بشینم براش تعریف کنم داییم چطوری مرد و من چطوری فهمیدم.وقتی دید حالم خوش نیست و حوصله حرف زدن ندارم و ازش هم گله کردم.هم خودش هم دخترش پشت تلفن دعوام هم کرد که چته.حالا مگه چی شده و اینا...

بخدا از این همه بی محبتی شوهرم و دخترش و خانوادش به ستوه اومدم.

من توقع زیادی داشتم شوهرم لااقل زنگ میزد میگفت عزیزم چقدر ناراحت شدم.چقدر دلم پیشته.

الان خودت تو این حال با دوتا بچه نوزاد چکار میکنی؟

ولی دریغ دریغ از ذره ای شعور توی این خانواده...

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان نمیدونم عزاداری کنم یا از داشتن چنین شریک زندگی به خودم نفرین بفرستم...

اصلا حالم خوش نیست.

تو سختی هام هیچ وقت هیچ کس نبوده.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه ،به شما هم صبر بده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

دختر دوازده ساله متوجه نمیشه 

خواهشا ازش انتظار نداشته باش 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
چ بد نرفتی مراسم ختمش در ضمن خدارحمتش کنه

نه شهرستانه.

دیشب داشتم به شوهرم التماس میکردم داییم بد حاله میخوام برم دیدنش گفت دوتا بچه داری سخته.

تازه از دیروز هم تیکه مینداخت که اگه فوت کرد نباید بری ختمش.نمیبرمت.

خدا رحمتش کنه داییتو عزیزم

خدا رو ک داری توهم نسبت بهشون بیتفاوت باش درس عبرت شع 

ادم تو سختیا اطرافیانشو میشناسه تو خوشی ک همه دوربرتن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
زندگی‌با مرد بچه دار از این‌بهتر نمیشه..مگر‌استثنا

اصلا نباید از اول مسئولیت بچه رو قبول کرد بخصوص دخترباشه خیلی شاخ میشه 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
دختر دوازده ساله متوجه نمیشه  خواهشا ازش انتظار نداشته باش

برو بابا.

دختر دوساله خودم عین پروانه دورم میچرخید هی میگفت مامان گریه نکن.بوسم میکرد میگفت خوب شدی؟

اونوقت دوازده ساله نمیفهمه؟

عزیزم من الان عزادارم اگر قصد داری صرفا بخاطر اسم نامادری چشم بسته قضاوت کنی خواهشا این تاپیک درو قطع کن بذار دو نفر که میخوان دلداری بدن بیان.

خدا رحمتش کنه داییتو عزیزم خدا رو ک داری توهم نسبت بهشون بیتفاوت باش درس عبرت شع  ادم تو سختی ...

ممنونم عزیزم.خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.

ولی وقتی تو سختی ها فهمیدم شوهرم اینه و بچش هم اینه چکاری ازم ساختس!😭

خدا رحمتشون کنه ،به شما هم صبر بده

ممنونم عزیزم

برو بابا. دختر دوساله خودم عین پروانه دورم میچرخید هی میگفت مامان گریه نکن.بوسم میکرد میگفت خوب شدی ...

دختر ١٢ ساله بزرگ متوجه ناراحتي و مرگ كسي ميشه 

اما مثل پدرش هست 

بعضي ها بي عاطفه هستند ، منم اطرافم دارم انقدر اينا بي تفاوت بي عاطفه هستند من يكبار اشك ريختن اينا تو مرگ نزديكان نديدم