2777
2789
عنوان

یعنی واقعا توقع زیادیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 30 پست
ممنونم عزیزم.خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. ولی وقتی تو سختی ها فهمیدم شوهرم اینه و بچش هم اینه چکار ...

ممنونم عزیزم اوناهم عروسی دارن مرگ دارن اون موقع جبران کن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
دختر دوازده ساله متوجه نمیشه  خواهشا ازش انتظار نداشته باش

دختر یکی از هم باشگاهیام ۱۲سالع اس دیروز عقدش کردن 😐بیشترشون میفهمن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم اوناهم عروسی دارن مرگ دارن اون موقع جبران کن

نمیشه.

جراتش رو ندارم.

مگه اونا مثل من هستن.

شوهرم پای خانواده خودش باشه کوچکترین بی محلی و بدرفتاری رو به شدت واکنش نشون میده.

بخاطر همین دخترش هم در مقابل تمام خدمتهایی که بهشون کردم به جای قدردانی فقط نقره داغم کرده.

خدا فقط میدونه تو دل من چی میگذره از این جماعت بی محبت.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
نه شهرستانه. دیشب داشتم به شوهرم التماس میکردم داییم بد حاله میخوام برم دیدنش گفت دوتا بچه داری سخت ...

چقد سنگ دله

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
نمیشه. جراتش رو ندارم. مگه اونا مثل من هستن. شوهرم پای خانواده خودش باشه کوچکترین بی محلی و بدرفت ...

از روز اول گربه رو دم حجله نکشتی من باز از این لحاظا از شوهرم زورم بخاطر من حتی عروسی خواهرش نرفت

تازه من اصرار کردم بریم اون گفت ن بتو بی احترامی کردن کجا برم

از روز اول گربه رو دم حجله نکشتی من باز از این لحاظا از شوهرم زورم بخاطر من حتی عروسی خواهرش نرفت ت ...

آره واقعا.

از روز اول اونا گربه رو در حجله کشتن.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
آره واقعا. از روز اول اونا گربه رو در حجله کشتن.

خودت قبلا ازدواج کردی ک با شرایط شوهرت کنار اومدی؟

چقد سنگ دله

فقط با من اینقدر سنگدله.

برای دختر خودش و مادرش و خواهرش و حتی داداشاش خیلی هم درک و معرفت داره هم خیلی محبت.

فقط با من انگار دشمنه.

در حالیکه خدایی که اون بالا سره من واقعا در حق خودش و دخترش بد نبودم.

همیشه هم سعی کردم محبت و معرفت داشته باشم.

هر بار میبخشیدم و ادامه میدادم.

ولی دیگه از دستش خسته شدم.

هر چند نمیتونم هم کاری کنم.

میدونم بعد این عزاداری باید زود از وضعیت عزا بیام بیرون چون ایشون طاقت ناراحتی منو نداره.

و دوباره با خودش و دخترش و طایفه اش خوب و مهربون باشم.

خودت قبلا ازدواج کردی ک با شرایط شوهرت کنار اومدی؟

آره عزیزم.

من یه بار طلاق گرفتم.

طلاق راحت نیست که.

آره عزیزم. من یه بار طلاق گرفتم. طلاق راحت نیست که.

انشالله روزای خوبی واست پیش رو باشه

انشالله روزای خوبی واست پیش رو باشه

مرسی ممنونم.

گاهی یه حرف ساده حال آدم رو خوب میکنه.

حتی اگه از زبون یه ناشناس باشه.

ممنونم رفیق.

مرسی ممنونم. گاهی یه حرف ساده حال آدم رو خوب میکنه. حتی اگه از زبون یه ناشناس باشه. ممنونم رفیق.

قربونت خانمی

دختر شوهرت ی روزی عروس میشع و زمین ب شدت گرده پس بسپر بخدا همه رو

عزیزم میدونم چی میکشی و با اعماق وجودم درکت میکنم ارین شوهرای بی عاطفه و بد یکیشم من دارم که بخاطر خونواده بی عاطفه خودش منو 5ساله عذاب داده و نوکر حلقه به گوششونهرولی خونواده من حالا دیگه طایفه مو نمیگم انگار چشمشو درمیارن مامانبزرگم که فوت کرد بهم گفت چرا اشک تمساح میریزین شما که سالی یه بار دیدنش میرفتین 

عزیزم میدونم چی میکشی و با اعماق وجودم درکت میکنم ارین شوهرای بی عاطفه و بد یکیشم من دارم که بخاطر خ ...

خدا نصیب نکنه.

امروز داییم رو دفنش کردن.

از در اومده تو پفک خریده و با بچه هاش میگه میخنده با من سرسنگینه.

خدا نصیب نکنه. امروز داییم رو دفنش کردن. از در اومده تو پفک خریده و با بچه هاش میگه میخنده با من س ...

خدا رحمتش کنه فقط باید بی خیال باشی و رفتار شوهرت عین خیالت نباشه