2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ژاپن درمانو پیدا کرده ک !

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

خانما توصیه میکنم که فیلم شیوع۲۰۱۱رو دانلود کنید و نگاه کنید این ویروس دستساز ادماست

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

😯😯

ای نی نی سایت چه هستی تو که بعد از چند وقت ترک بازم برگشتم یک عدد معتاد با چندماه سابقه شیطونه گولم زد گفتم نی نی یار بترکونه ولی پشیونم  میشه برای حاجتام یه صلوات بفرستین خیلییی محتاج دعای خیرتونم؛ ممنون خدا خیرتون بده❤
بعد این کثافت ها دارن پرواز به چین انجام میدن خدالعنتشون کنه

الهی آمین...

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
بابا اینا انقدر کند هستن که تا داروش بیادنصفمون مردیم پرواز ایران وچین هنوز کنسل نشده حالا ببینین رو ...

چه دلت خوشه کنسل؟؟؟دارن هرچی چینی تو ترکیه و کشورا دیگه هست ترانزیت میکنن ایران که بفرستن چین....تا همیقد بیشعورن مث سگ تو رومون دروغ میگن...خاک تو سر حسن کلید و وزراش یعنی اوج گند رو با دوره ریاست جمهوری این مردک پفیوز تجربه کردیم برگشتیم دوران پارینه سنگی

ای نی نی سایت چه هستی تو که بعد از چند وقت ترک بازم برگشتم یک عدد معتاد با چندماه سابقه شیطونه گولم زد گفتم نی نی یار بترکونه ولی پشیونم  میشه برای حاجتام یه صلوات بفرستین خیلییی محتاج دعای خیرتونم؛ ممنون خدا خیرتون بده❤
چه دلت خوشه کنسل؟؟؟دارن هرچی چینی تو ترکیه و کشورا دیگه هست ترانزیت میکنن ایران که بفرستن چین....تا ...

همشون گوه هستن دشمن مردم خودشون کثافتها

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد