2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید مشکل TGA(جابجایی عروق قلبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 23 پست
سلام خانوم بچتون به دنیا اومد؟حالش خوبه؟جراحی انجام داد؟ منم نوزادم به دنیا اومد این مشکل tga  ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم انشاالله همیشه تنش سلامت باشه و هیچ وقت دیگه مشکلی پیش نیاد

من توی ۱۶ هفته با مجوز پزشکی قانونی سقط کردم عزیزم

تو ۱۶ هفته اکوی قلب دادم گفتن مشکل tga و vsd داره

پیش چند تا متخصص قلب و پریتانولوژیست رفتیم همشون گفتن جراحی خیلی سنگینی داره و تصمیم با خودمون بود که نگهش داریم یا نه. من هیچ جوره نمیتونستم قبول کنم که به دنیا بیاد اما جراحیش خوب نباشه. من یه پسر ۳ سال و نیمه دارم، همش فکر میکردم اگه بچمو از دست بدم پسرم چه ضربه بدی میخوره.

خیلی برام سخت بود و فکر نکنم حالا حالا ها بتونم فراموش کنم اون اتفاق رو

شما توی بارداری میدونستی این مشکل رو داره؟

عز ز م بچه من قوس آئورت سمت راست بود جابجایی عروق یه مقدار پیچیده تر است ولی درمان داره من با پرفسور ...

عزیزم.بچتون عمل کردن؟

نی نی منم تو۱۸هفته قوس ائورت تشخیص دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.بچتون عمل کردن؟ نی نی منم تو۱۸هفته قوس ائورت تشخیص دادن

عزمزمه سلام استرس،نکش هیچی نیست فقط تحت نظر باش من همسرم کادر درمان با یه دکتر قلب تو بیمارستان هم صحبت می‌کرد میگفت فقط قوس آئورت از سمت چپ به سمت راست رفته فقط باید تحت کنترل باشه بعد بع دنیا اومدن چون بچه کوچیکه میخوان ببین عارضه دیگه ای نداشته باشه من سلفری داده بودم دکتر شیراز میگفت همون کافیه برای ژنتیک آزمایش آمینو را رد کرد اما دکترهای رشت خیلی من و تحت فشار قرارداده بودن از نظر ژنتیک

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
الان هفته سوم چهارماهگی هست ۱۴ روزگی عمل شده عملش خوب بود خداروشکر مشکلی نداره هنوز دارو مصرف میکنه ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید میتونم بپرسم الان حال بچتون چطوره؟دارو مصرف میکنه؟ مراقبت خاصی داره؟ محدودیتی داره بعد از عمل؟

سلام خانوم بچتون به دنیا اومد؟حالش خوبه؟جراحی انجام داد؟منم نوزادم به دنیا اومد این مشکل tga داشت ۵ ...

سلام خانم روزتون بخیر میشه بپرسم الان حال بچتون و شرایطش چطوره؟ میشه از شرایط بعد عمل و عوارضش بگید؟

سلام‌تورو قران به منم کمک کنید جنینم چنین مشکلی داره چیکار کردید من دکتر جراح گفته ۵۰ درصد احتمال سل ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید حال بچتون چطوره؟ من رفتم سونو و بچم چنین مشکلی داره؟ جراحی کرده؟ محدودیت داره؟ مشکلی داره؟

عزیزم کوچولوی شما جابجایی عروق داشت؟ یا تشخیص پزشکتون اشتباه بوده؟به من توی ۱۳ هفته گفتن که بچم این ...

سلام وقتتون بخیر ببخشید حالتون چطوره؟

جراحی کردید؟ مراقبت خاصی داره؟