2777
2789
عنوان

خونه مونو😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتون ماشاالله خیلی خوشگله ❤❤❤❤❤مبارکتون باشه 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اون خونه ک قراره بریم حتی پنجره رو به بیرونم نداره.... دسشوییش بیرونه... کابینتش کمه و اینا

بری افسردگی میگیری شغل الان شوهرت چیه 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
اون خونه ک قراره بریم حتی پنجره رو به بیرونم نداره.... دسشوییش بیرونه... کابینتش کمه و اینا

ببین اگه منطقه اتون خوب نیست وبه همسرتون اطمینان دارین بهتره بزارین بفروشه ویه منطقه ی خوب بخره 

درسته خونتون عالیه ولی خوب منطقه هم مهمه گلم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ببین اگه منطقه اتون خوب نیست وبه همسرتون اطمینان دارین بهتره بزارین بفروشه ویه منطقه ی خوب بخره  ...

اره بدتر اینکه جاریم کنارمه و هررررروز خونمون میاد 

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
برو به امید خدا سه سال دیگه یه خونه از این قشنگتر بهترین جای شهر میسازید

نمیدونم عزیزم حس میکنم تو منگنه گیر کردم...حس میکنم دارم شکست میخورم اگه ازینجا برم....

شوهرم ۳۲ سالشه ارشد داره عاقله و زرنگ.....نمیدونم نمیخوام بعد ها با دوتا بچه اواره بشم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️