2777
2789
عنوان

خونه مونو😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

1399 بازدید | 99 پست

با هزار زحمت و کمک از پدرامون و فروختن طلا 

تو پایین منطقه و دیوار به دیوار (جاریم)خونه ساختیم 

ترتمیز و عالی...بزرگ و دلبازه..

اما کوچمون منطقمون افتضاح بده.....

حالا مادر شوهرم اینا یه خونه دارن که خالیه و زیربناش بزرگتر از خونه ماست اما قدیمیه...

شوهرم میگه میخام بریم ۳ سال اونجا زندگی کنیم و این خونه خودمونو بفروشم و خرید و فروش ملک کنم تو ۳ سال بهترین خونه رو میگیرم.اما بشرط اینکه ۳ سال بریم اون خونه بمونیم....

جای من بودین قبول میکردین😥😥😥😥😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

خیررر

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه ی مادرشوهرتون خالیه چراکه نه قدیمی باشه هم اشکالی نداره 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بله اگه شوهرت مطمعنه که سودمیکنه چراکه نه خریدوفروش ملک سودخوبی داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ن نکن من قبول کردم یسال برم پیش مادرشوهر الان چهارسالللل شده هنوزهیچی ب هیچی

خدایاخودت بساز توبسازی قشنگتره...😍یه صلوات باقلبای پاکتون مهمونم کنین ودوست داشتین یه حمدبرای سلامتی خواهرم بفرستین😍😘