2777
2789
عنوان

ایبوپروفن

41 بازدید | 6 پست

دوستان دارم از نگرانی میمیرم یعنی اشتباه کردم 

دخترم از دیشب تب داره بدون هیچ علایم سرماخوردگی شیاف استامینوفن گذاشتم بهتر شد اما خوب نشد شیش ماه قبل که یه تب اینطوری داشت بردم بهرامی گفتن تا ۷۲ ساعت تب که علامت نداره آزمایش نمیشه 

حالا نبش امروز کمتر نشد البته زیاد نیست تو اینترنت و پرسیدن از داروخانه و دوستم به این نتیجه رسیدم پروفن بدم و ۴میل دادم اما از عوارضش نگرانم 

چند ماهشه ۴ میل برا بچه ۱۰ ماهه است 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه به دخترم میدم

تب بدون علایم تا سه روز ویروسی هست چیز جز تب بر نمیخواد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا