2777
2789
عنوان

بچه ها بابام چندروزه از مرگ حرف میزنه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 21 پست
به بابات بگو پسرعمه‌من ۴۸ سالشه تیر عروسیشه این فیلمها رو درنیاره این حرفها رو نزنه

ای جان .مبارکش باشه

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

گاهی وقتا فشار زندگی باباهارو خسته میکنه و دل نازک میشن چیزی نیست همینجوری چیزی گفتن نگران نباش براشون صدقه بده الهی سالهای سال سایه والدین بر سر فرزندان باشه و اسیران خاک همنشین حضرت علی باشند.التماس دعا برای جوان بیمارم الهی غم نبینین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه منم نصیحت کنی 😊منم خيييييلي فکر میکنم بهش وميترسم😖

نصیحت نیست اخه جدی دیدم میگم ادمایی که زیاد حرفشو میزنند جذبش میکنند شمام به زندگیت فکر کن به خودت برس رو افکارت کار کن از فایل های انگیزشی و جملات کلیدی، کم کم جملات مثبت ملکه ذهنت میشه

مامان باباها هرازگاهی فاز دارن اونجوری میگه زودتر شوهرکنی حتما خرجت زیاده😅

نه من بدبخت نشستم یه گوشه درسم و میخونم ازدواج که خرجش بیشتره عقد و نامزدی و بله برون و خرید داماد و خرید جهیزیه اصلا عقلانی نیست

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
طفلک بابام اینقدر کار میکنه همش خسته است😢

الهیییی الان دیگ وضع اکثر مردم همینه 

کار کار کار آخر شم هیچی به هیچی نمی دونم کی می خوان یک کم فکر مردمو بکنن یک کم به اوضاع اقتصادی مملکت سر وسامان بدن

گاهی وقتا فشار زندگی باباهارو خسته میکنه و دل نازک میشن چیزی نیست همینجوری چیزی گفتن نگران نباش براش ...

مرسی عزیزم