2777
2789
عنوان

بچه های شما هم اینجورین؟؟؟

140 بازدید | 17 پست

همه مامانا میگن بچه هاشون از حمام میان راحت میگیرن میخوابن

پسر من برعکسه روزایی که میره حمام انرژیش دوبرابره 

اصلا خواب نداره همیشه این موقع خواب بود دیگه

الان من از خستگی هلاکم آقا تازه یادش افتاده پارکینگ خونه سازیش نصف کارس داره میره درستش کنه😭😭 اصلا هم فکر خواب تو سرش نیست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

اینکه میگی برا نوزاداس تا نزدیک دو سال نه بچه بزرگ

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل شوهر من..بعد از حمام شارژ میشه..

😑😑

پس تا بزرگ‌ بشه همینه داستان

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

چند سالشه؟خب تو بخواب بذار اون بازی کنه برای خودش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اینکه میگی برا نوزاداس تا نزدیک دو سال نه بچه بزرگت

پسرم ۴ سالو سه ماهشه

ولی از نوزادیشم همین جوری بود

بابا بخدا من خودم هنوز همینم 😁

بچه های منم همین طورین . تازه سرحال میشن

قدیم ها که حمام کردن دو ساعت طول می کشید بچه ها از فرط خستگی خوابشون می گرفت نه الان که یه دوش یه ربع نیم‌ساعتی می گیرن و بدو بدو میان بیرون😁😁

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

چند سالشه؟خب تو بخواب بذار اون بازی کنه برای خودش

۴ سالو سه ماه

میترسم خدایی نکرده یه بلایی سر خودش بیاره

حواست به بچه نباشه خراب کاری می کنه تجربه دارم که می گم😑😑😑

نه اتفاقا من هرزگاهی که خوابم میاد به دخترم میگم مامان جون من میخوام بخوابم.اسباب بازی میاره کنار من میشینه بازی میکنه من ی بیست دقیقه نیم ساعت میخوابم.البته شاید ماهی یکی دوبار این اتفاق بیفته که بخوابم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه های منم همین طورین . تازه سرحال میشن قدیم ها که حمام کردن دو ساعت طول می کشید بچه ها از فرط خست ...

من تابستونا اینو امتحان کردم 

قشنگ یک ساعت اینا تو حموم بازی میکرد

ولی بازم میومد بیرون انگار نه انگار

فک کنم قدیما چون بچه ها رو زیاد میسابیدن اونجوری بودن😁

من تابستونا اینو امتحان کردم  قشنگ یک ساعت اینا تو حموم بازی میکرد ولی بازم میومد بیرون انگار ...

اره بابا ... راستش بچه های من که از همون نوزادی کم خواب بودن . نه با حمام و نه حتی با شربت خواب آور که دکتر نوشته بود هم‌نمی خوابیدن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

نه اتفاقا من هرزگاهی که خوابم میاد به دخترم میگم مامان جون من میخوام بخوابم.اسباب بازی میاره کنار من ...

عزیزم خدا حفظش کنه🙏😍

ولی پسر من نمیتونه یه جا بشینه 😑