2777
2789
عنوان

وای اودم بتا بدم تورو قران دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
ایشالا ک مثبته

آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يادش بخير  6 سال پيش ، بعدش نميدونستم ماشين کجا پارک کردم گيج شدم و رانندگي يادم رفته بود 

وای ممنونم خیلی استرس دارم 

الان برات آیت الکرسی هم میخونم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چکت مثبت شده بود؟

ن ببی نزدم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
الان برات آیت الکرسی هم میخونم

مرسی گلم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يا ...

الهی عزیزم تورو خدا برام دعا کن منم دچار این گیجی خوب بشم

آخي ، وقتي ازمايش بتام رو از متصدي ازمايشگاه گرفتم گفتم مثبته اون در جوابم گف انشاالله که مثبته ، يا ...

من وقتی دکتر ازمایشگاه بهم گفت مثبته انقد خسته بودم (چون قبلش تا ازمایش اماده بشه رفتم کلی خیابونارو گشتم )اصلا عسکلعمل نداشتم دکترتعجب کرد گفت ناخواسته بوده؟!گفتم ن 😂🤪

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
من وقتی دکتر ازمایشگاه بهم گفت مثبته انقد خسته بودم (چون قبلش تا ازمایش اماده بشه رفتم کلی خیابونارو ...

خخخخخ الهییییی من خیلی دلم روشنه

چی شد استارتر بارداری؟؟😍

نمیدونم شماره بتام 1224بود یعنی هست

انشاالله که مثبته برای منم پریروز مثبت شده اصلا هنوزم باورم نمیشه چند  روز عقب انداختی گلم؟

بتام عددش 1224 بود یعنی باردارم؟