2777
2789
عنوان

بارداری+ آمنیوسنتز

150 بازدید | 19 پست

خانمای که آمینو شدن من الان ۲۴ ساعته آمینو شدم استراحت  مطلقم خانما حتی تو جام نباید بشینم میاین بگین شما چیکار کردین

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

براچی امنیو شدی اصلا؟؟؟

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا..فقط ‌ار سنگین نکن همین

اخه گفتم دو هفته کامل استراحت کن بلندم میشم زیر دلمو رحمم درد میکنه میخوابم حالم بهتره 

ریسک داشت آزمایشم

انشالله که همه چی خوب باشه

بارداری سالمی و بچه ی سالم به دنیا بیاری

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
اخه گفتم دو هفته کامل استراحت کن بلندم میشم زیر دلمو رحمم درد میکنه میخوابم حالم بهتره 

خب پس استراحت کن عزیزم

منم امینو کردم..فقط کارر نکردم وگرنه دیگه کاملا زندگیه عادیمو داشتم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
من قرار بود بشم ولی خونریزی داشتم دکتر امینو نکرد . ولی یادمه بهم گفته بود ۱۵ روز استراحت مطلللق باش ...

واقعا سخته استراحت هنوز یه روز شده بدنم خشک شده از بس به پهلو خوابیدم

منم امینو کردم..فقط کارر نکردم وگرنه دیگه کاملا زندگیه عادیمو داشتم

شما کی انجام دادین یعنی چی زندگیه عادی 

من روز اول خوابیدم از فرداش بلند شدم فقط کار نمیکردم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️