2777
2789

بی مزه ست انگار.

بازیگرای زن ومرد باهم نمیخونن اصلا

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

دوتا دوست بودن پلیس بودن یکیشون پدر کلاغ یکی دیلا یا دختره سر یه درگیری پدر دیلا رشوه میگیره قتل یه پلیسو جرمشو میندازن گردن پدر کلاغ بعدش میگن اگه فیلمشو میخواید باید کلاعو بدید ما اونم فرار میکنه توبچگی کلیه شودرمیارن بعد میاد که از خانواده ودشمناشون انتقام بگیره

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی مزه ست انگار. بازیگرای زن ومرد باهم نمیخونن اصلا

خونه دوستم بودم انگار خيلي جدي ميديدن و با شوهرش مدام پيگير بودن

خواهرشوهرمم گفت قشنگه

خدايا خودت حافظ پسرم باش

من پارسال تقریبا از ماهواره دیدم؛تی وی ترکیه.

واژگون و اون دختره از بچگی باهم دوست بودن و باباهاشون هم باهم کار میکردن و مامورپلیس بودن

بابای دختره با خلاف کار دست ب یکی میکنه و بابای کوزگون رو میندازن زندان؛بعدم قاچاقچیا میریزن خونه کوزگون اینا ک سه تا بچه و یه مامانش بود؛از مامانش میخان یکی از بچه ها رو انتخاب کنه برا اینکه گروگان بگیرنش؛مامان هم کوزگون رو انتخاب میکنه؛و از اونجا دل کوزگون از مامانش میکنه و بعد ک ولش میکنن هم دیگه برنمیگرده خونه؛و بعدم میاد انتقام باباش رو بگیره 

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡