2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط دارن بیان

98 بازدید | 19 پست

خانوما من ۲۱ شهریور سقط داشتم قبلا تنبلی داشتم و دوفاستون میخوردم و با قرص پریود میشدم بعد سقطم دکتر گفت لازم نیس دیگه و خودم پریود میشدم سیکلام قبلا دقیقا ۳۴ روزه بود و از سقطم ب اینور ۳۸ روزه ۳۷ روزه و ماه اخرم ۳۴ روزه شده ینی هی کمتر میشد جلو میوفتاد حالا دیروز با حساب همون ۳۴ روز باید پریود میشدم نشدم ظهر دیروز یه تست زدم منفی شد

ب شدت کمردرد دارم و احساس خستگی وبیحالی 

برم ازمایش بدم یا صبر کنم تا اخرهفته اگر نشدم تست بزنم

کسی بوده روز موعدش تستش منفی باشه بعد چندروز مثبت بشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیم کم اشتها شدم اشتهام خیلی خوب بود الان هبجی نمیخام

اصلا سقط بدن آدمو بهم میریزه ،،من همیشه به موقع پری میشدم الان قرار بوده 28 پری بشم نشدم دیروز لک دیدم و تمام 

😍خدایا شکرت 😍

صبر کن از موعدت بگذره

من دو روز بعد موعدم یه هاله خیلی کمرنگ داشتم بعد سه چهار روز کاملا مثبت شد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
صبر کن از موعدت بگذره من دو روز بعد موعدم یه هاله خیلی کمرنگ داشتم بعد سه چهار روز کاملا مثبت شد

دیروز موعدم بود بنظرت امیدی هست دعا کن برام

بعد ترشحم داشتب؟

من همیشه قبل پری ترشح ابکی داشتم الان سفید و غلیظ چسپناکن سینه دردم دوروزه دارم

بارداری قبلیتم لک دیدی؟

آره ولی قبل زمان پریودم لک دیدم ،،الان از زمان پریودم گذشته لک دیدم فک کردم پری شدم ،،همون یه قطره بود ،،بعدشم دستمال میکشیدم یکم حاله میگرفت

😍خدایا شکرت 😍