2777
2789
منم ترک درگزم بابام همیشه میگفت دختر بدیم جهازم بدیم؟! مرسوم بود بینشون دختری که کمالات خیلی کمی دا ...

ببین دو نفر وقتی ازدواج میکنن تمام خرج و مخارج که نباید بعهده یه نفر باشه که 

داماد وظیفشه که خونه تهیه کنه عروس هم جهاز بده که بتونن باهم زندگی شونو شروع کنن 

خانواده یه دختر وقتی بدون هیچی میفرستنش بره ینی ارزش نداشتن واسش 

ولی وقتی بهش جهیزیه کامل بدن ینی سرافرازش کردن 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهرا همیشه ایراد میگیرن حالا نبرده باشی دلت کمتر میسوزه😂 هفته دوم بعد عروسی مادرشوهرم بااینکه ...

اره بابا ندی اعصابت راحتتره 

همسرم دوستت دارم💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💏
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا چرا اینجورین اینا آخه؟؟؟؟خیلی قدر نشناسن خدایی

هوم بابا

یبار خیلی عصبانی بودم از دست شوهرم مادرشوهرم بود داشتم غرغر میکردم سرش با این پسرش بعد گفتم طلاق میگیرم گفت بگیر😶دودقه اینجوری نگاش کردم فقط😐

ببین دو نفر وقتی ازدواج میکنن تمام خرج و مخارج که نباید بعهده یه نفر باشه که  داماد وظیفشه که ...

چرا دختر باید فک کنه هرکی واسش چیزی خرید براش با ارزشه؟پدرومادر انقد بچشونو دوس دارن که چنین شرایط محکمی میزارن که کسایی که نمیتونن دخترشونو همین اول تامین کنن برن 

هوم بابا یبار خیلی عصبانی بودم از دست شوهرم مادرشوهرم بود داشتم غرغر میکردم سرش با این پسرش بعد گفت ...

ب شوهر منم می گفتن طلاقش بده😐😐شوهر منم گفته بود من میمیرم بدون زنم اومد وای من طلا خرید منو برو پیش مامانش نشون داد گفت مامان خوشگله گوشوارش🤣🤣🤣🤣🤣

مادرشوهرا همیشه ایراد میگیرن حالا نبرده باشی دلت کمتر میسوزه😂 هفته دوم بعد عروسی مادرشوهرم بااینکه ...

😂😂😂اره مادرشوهرا همیشه میگن داری با سوال !!!

یکی نیس بگه خوبه دیدی 😒😒

ببین دو نفر وقتی ازدواج میکنن تمام خرج و مخارج که نباید بعهده یه نفر باشه که  داماد وظیفشه که ...

اره جهیزیه بدن ولی مختصر و همونی که میدن جنس خوب باشه کافیه

وسایلای مهم و ضروری همین .

همسرم دوستت دارم💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💏
اره جهیزیه بدن ولی مختصر و همونی که میدن جنس خوب باشه کافیه وسایلای مهم و ضروری همین .

موافقم وسایل خوب نه اینکه دو سال بعد بسوزه 👌👌

اره جهیزیه بدن ولی مختصر و همونی که میدن جنس خوب باشه کافیه وسایلای مهم و ضروری همین .

من کل جهیزیه که اوردم ۱۵ ت وام ازدواجم بود مامانم اقساطشو میده 

بقیه با خانواده همسربود

اینجوریم نبود که ازپیش خودشون بخرن 

یا میرفتم با پدرشوهرم یا از دیجی کالا سفارش میدادن با انتخاب یا هم پولشو میدادن بهم