2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم بعضی جاها رسم دارن دختر میده ما هم همین رسمو داریم فارسیم

مال ماهم متاسفانه همینه

ولی کلا قانونا و رسما؛طبق قانون اساسی جهزیه با مرده ولی کلا ریختن سر دختر.

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

بعدا فقط دور برت شلوغ می شه.به هیچ دردتم نمی خوره.وسایل رو مفید و شیک بخر.ایرانی خارجیم فرق نداره.من مامانم اونقدر بهم جهاز مفصل داد همه رو بخشیدم کم کم.فکر کن بجز قابلمه تفلون کلی قابلمه روحی خرید.رختخواب بهم داد.انواع غذا ساز.۲ تا چرخ گوشت یکی معمولی.یکی هم از این بزرگا.چرخ خیاطی.اصلا یه چیزایی رو هنوز بازشم نگردم.

نمیدونم ولی خداوکیلی یه سری چیزارم بزارین طرف در طول زندگی بگیره؛تا بفهمه جهاز خریدن چقد سخت بوده

بنظر من شخصا معتقدم دخترایی که همه چیزو میگیرن ارزش خودشونو میارن پایین

ول کنید بابا هرچقد مختصر و مفید بگیرید ارزشتون بیشتره

همسرم دوستت دارم💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💏

دخترخانوما بخدا خانواده ها گناه دارن توی این اوضاع اقتصادی

به خاطر چهار تا حرف دیگران و چشم و هم چشمی بهشون فشار نیارید ، تن به هر چیزی ندید

فقط وسایل ضروری بگیرید بقیه اشو در طول زندگی

میخرید

پنکه و بخاری جزء جهیزیه نیستن اصلا

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡